suçlu blackrose herşey onun başının altından çıkıyor :megafon: Yaa Ben Ne dedim yaa!! :(
***BlackrosE*** Üye Konu Sahibi jöly' Alıntı: suçlu blackrose herşey onun başının altından çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Yaa Ben Ne dedim yaa!!
jöly' Alıntı: suçlu blackrose herşey onun başının altından çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Yaa Ben Ne dedim yaa!!
irun Üye perfectlover' Alıntı: irun, o noktaları koymasaydın keşke. Evet espri, evet komik ama neticede müstehcen bir ifadeyi hemen çağrıştırıyor. Genişletmek için tıkla ... hocam başka ne yapabilirm, noktasız şekli zaten direk bann sebebi. ben otosansür uyguladım.: hem önemli olan tavuk yada horoz olmak değil, yumurtanın kabuklarını kırabilmek değilmi..
perfectlover' Alıntı: irun, o noktaları koymasaydın keşke. Evet espri, evet komik ama neticede müstehcen bir ifadeyi hemen çağrıştırıyor. Genişletmek için tıkla ... hocam başka ne yapabilirm, noktasız şekli zaten direk bann sebebi. ben otosansür uyguladım.: hem önemli olan tavuk yada horoz olmak değil, yumurtanın kabuklarını kırabilmek değilmi..
perfectlover Üye irun' Alıntı: hocam başka ne yapabilirm, noktasız şekli zaten direk bann sebebi. ben otosansür uyguladım.: hem önemli olan tavuk yada horoz olmak değil, yumurtanın kabuklarını kırabilmek değilmi.. Genişletmek için tıkla ...
irun' Alıntı: hocam başka ne yapabilirm, noktasız şekli zaten direk bann sebebi. ben otosansür uyguladım.: hem önemli olan tavuk yada horoz olmak değil, yumurtanın kabuklarını kırabilmek değilmi.. Genişletmek için tıkla ...