Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 ANNA Program Yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38
Üye
Konu Sahibi
C7 ANNA Program Yükleme
arkadaşlar telimi anna yaptım ve eski programları silip tekrar yüklüyorum ama bazı programlar yükleme sırasında az miktar kala yüklemeye hazırlanılıyor diyer sonrada yüklenemedi diyor arkasından internete bağlanıyor. Delirtti bu anna beni yav.
uribaju
Üye
qtyi komple sil ve yeniden kur ve reset at
RedColt
Üye
geri yükle yap bence düzelebilir bende de anı sorun vardı
Jerkez38
Üye
Konu Sahibi
yok olmadı sildim format attım aynı sorun devam ediyo
StigmatA
Üye
dostum bende oviden n8 e youtube downloaderi yüklerken aynı sorunlar karşılaşıyorum. 4443665 yani nokia müşteri hizmetlerini depo hafızası ile ilgili sorun için aradığımda bana bazı sorunlar için yeni güncellemelerin geleceğini söyledi bir bayan. belki bu olayı orda düzeltirler ben onun yalancısıym sadece aktarmak istedim.
Jerkez38
Üye
Konu Sahibi
eyw sağolasın kardeş, ben ozaman pek kurcalamadan gelecek güncellemeyi bekliyeyim
arkadaşlar telimi anna yaptım ve eski programları silip tekrar yüklüyorum ama bazı programlar yükleme sırasında az miktar kala yüklemeye hazırlanılıyor diyer sonrada yüklenemedi diyor arkasından internete bağlanıyor. Delirtti bu anna beni yav.