Kaza Sonrası İlk Görüntü
jöly Üye blackrose' Alıntı: Jöly işte!! İnsan Bi Geçmiş olsun der!! Genişletmek için tıkla ... sana noluyo yorumumu istediğim gibi yaparım beğenmiyorsan konu açma :
blackrose' Alıntı: Jöly işte!! İnsan Bi Geçmiş olsun der!! Genişletmek için tıkla ... sana noluyo yorumumu istediğim gibi yaparım beğenmiyorsan konu açma :
tofy Üye nasıl hiç birşey olmamış araba gitmiş çocuk öyle duruyo normalde fırlaması yada düşmesi lazım ..
***BlackrosE*** Üye Konu Sahibi Dostum ne photoshopu bu araba normalde direğe çarpmış bu eleman sadece poz olun die öle duruo sizde :
Dostum ne photoshopu bu araba normalde direğe çarpmış bu eleman sadece poz olun die öle duruo sizde :
tofy Üye blackrose' Alıntı: Dostum ne photoshopu bu araba normalde direğe çarpmış bu eleman sadece poz olun die öle duruo sizde : Genişletmek için tıkla ... bende o çarpmış sandım mantıksız geldi o da önünde durmasaymmış çok feci
blackrose' Alıntı: Dostum ne photoshopu bu araba normalde direğe çarpmış bu eleman sadece poz olun die öle duruo sizde : Genişletmek için tıkla ... bende o çarpmış sandım mantıksız geldi o da önünde durmasaymmış çok feci