Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc sensation vs lg optimus 3d p920
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senam38
Üye
Konu Sahibi
htc sensation vs lg optimus 3d p920
arkadaşlar bugün vodafone a gittim ve iki cihaz arasında gidip geldim ve almadan çıktım sizce hangisini alayım sizin görüşleriniz önemli benim için acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun
sana gore artilari ne peki bende htc agir basti biraz cpu ram cozunurluk gibi
harun22
Üye
gözlük takmadan 3d özelliği var . 3d görüntü çekebiliyor. HTC den daha üst sınıf bir telefon bence. eğer htc alıcaksan sensation xe modeli çıkacakmış onu bekle
gözlük takmadan 3d özelliği var . 3d görüntü çekebiliyor. HTC den daha üst sınıf bir telefon bence. eğer htc alıcaksan sensation xe modeli çıkacakmış onu bekle
anladim xe nin ne farki var duz olandan acaba tahmini ne zaman cikar----------Eklendi @ 21:57:57 ---------- Yazıldı @ 21:57:21 ----------anladim xe nin ne farki var duz olandan bilginiz varmi tahmini ne zaman cikar
fiyati bellimi peki hocam cok fark olurmu ikisinin arasinda
harun22
Üye
775$ seviyesinden satışa çıkacakmış ama net bir bilgi yok o konuda.
senam38
Üye
Konu Sahibi
beklemekte fayda var o zaman aldığım cihazın 1 ay sonra demode olmasını istemem bu ayın sonuna çıkacaksa bekleyeceğim ama 3d olayı geleceğe dönük bir özellik ilerde tüm cihazlarda olacak bu o yüzden gel gitler yaşıyorum