htc sensation vs lg optimus 3d p920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senam38

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation vs lg optimus 3d p920
arkadaşlar bugün vodafone a gittim ve iki cihaz arasında gidip geldim ve almadan çıktım sizce hangisini alayım sizin görüşleriniz önemli benim için acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun

harun22

harun22

Üye
Optimus 3d al bence......

harun22

harun22

Üye
gözlük takmadan 3d özelliği var . 3d görüntü çekebiliyor. HTC den daha üst sınıf bir telefon bence. eğer htc alıcaksan sensation xe modeli çıkacakmış onu bekle :oke:

senam38

Üye
    Konu Sahibi
gözlük takmadan 3d özelliği var . 3d görüntü çekebiliyor. HTC den daha üst sınıf bir telefon bence. eğer htc alıcaksan sensation xe modeli çıkacakmış onu bekle :oke:
anladim xe nin ne farki var duz olandan acaba tahmini ne zaman cikar ----------Eklendi @ 21:57:57 ---------- Yazıldı @ 21:57:21 ----------
anladim xe nin ne farki var duz olandan bilginiz varmi tahmini ne zaman cikar

harun22

harun22

Üye
anladim xe nin ne farki var duz olandan acaba tahmini ne zaman cikar ----------Eklendi @ 21:57:57 ---------- Yazıldı @ 21:57:21 ---------- anladim xe nin ne farki var duz olandan bilginiz varmi tahmini ne zaman cikar

eylül ayı sonuna kadar cıkması bekleniyormuş :
HTC

sensation: 1.2 ghz 1520 mAH batarya
sensation XE: 1.5 ghz 1730 mAH bataryası var.

senam38

Üye
    Konu Sahibi
eylül ayı sonuna kadar cıkması bekleniyormuş : HTC sensation: 1.2 ghz 1520 mAH batarya sensation XE: 1.5 ghz 1730 mAH bataryası var.
fiyati bellimi peki hocam cok fark olurmu ikisinin arasinda

harun22

harun22

Üye
775$ seviyesinden satışa çıkacakmış ama net bir bilgi yok o konuda.

senam38

Üye
    Konu Sahibi
beklemekte fayda var o zaman aldığım cihazın 1 ay sonra demode olmasını istemem bu ayın sonuna çıkacaksa bekleyeceğim ama 3d olayı geleceğe dönük bir özellik ilerde tüm cihazlarda olacak bu o yüzden gel gitler yaşıyorum

muscler

muscler

Üye
HTC sensation derim . 3D için erken bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt