Kendinize iyi bakın, gitme vakti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Kendinize iyi bakın, gitme vakti..
Sayın yöneticiler, sevgili arkadaslar..

Elveda diyebilmek zor iştir burada cok güzel anılarım, arkadaslıklarım oldu.. Tahsilimi devam ettirmem için yurtdışına çıkmam gerekiyor ve yoğun bir çalışma programı beni beklemekte. Ben o programla alakalı olurken siz burada forumu devam ettiriyor olucaksınız.. Benim burada sadece 4 ayım oldu ve bu 4 ay içinde yeri geldi üzüldüm yeri geldi sevindim arkadaslıklar edindim düsmanlar edindim ama hepsinden önemlisi güzel vakit geçirdim..
Hepinizden yeni yeni şeyler öğrendim arkadaslığı sevgiyi öğrendim sizin gözünüzde beni öğrendim en önemliside bu oldu..
Toronto üniversitesi Rotman işletme fakültesinde doktora kazandım.
Ben ayrılıkları hiç sevmem ama tahsilimi en iyi şekilde devam ettirmek için online hayatı kısa bir süreliğine (4yıl) bırakmak zorundayım.
Arada sırada geleceğim tabiki ama sizleri uzaktan takip edeceğim.O 4 ay bana çok kısa geldi, tam foruma alışmıştımki birde bu okul işi ortaya çıktı..
Çalıştığım ofiste rahatca maxicep’e girip paylaşım yapabiliyordum ve sabah 9da online olup aksam 8’lere kadar kalabiliyordum.. Yeri geldimi geceleride burada oluyordum amma velakin 26 yaşındaki bi adamın sosyal hayatı olması şart bazen hiç veremiyordum kendimi foruma oda ayrı tabi..
Öncelikle yönetime bi teşekkür etmek isterim böyle bir platform kurdukları için sonuc olarak böyle bir sunucu kolay oluşturulmuyor, daha sonra benimle arkadaslık yapmaya ve gerçekten yapabilenlere teşekkür etmek istiyorum ; Cem,pelin,esra , berke ve ismini ‘şu’ pskolojiyle hatırlayamadığım arkadaslarıma...
Sizleri çok seviyorum en umutsuz günlerimde ellerimden tuttunuz ve beni ayağa kaldırdığınız için..
Birkac kişiyle birkac sebepten dolayı tartışmalarımız oldu,fikir ayrılığı yaşadık ve birbirmizi kırdık onlardan özür dilemek istiyorum sonuc olarak her insan hata yapar ve her insan sinirlenir benimde öyle bir anıma gelmiştir ve o an sinirle söyleyip onları kırmış olabilir tekrardan özür dilerim bunun için.. Bazı arkadaslar şu sivri dilimden kurtulduğu için konu altında sevinebilir kırılmam J O kadar alıştımki sizelere inanın bırakmak zor olucak, her gün o heyecanla ofise gelip direk maxicep’i açmak bile o kadar zevkli oluyorki...
Değerli arkadaslar sözü fazla uzatmak istemiyorum hepiniz hakkınızı helal edin ve Allah’a emanet olun, benim size hakkım geçtiyse helal olsun, suç*u lisan ettiysen tekrardan özür dilerim. Her zaman orada bir forum diye hatırlayacağım tek forum maxicep olacak gönül isterdiki daha fazla zaman geçirip paylaşımlarda bulunalım ama olmadı.. En çokta şurada ettiğimiz muhabbetleri özleyeceğim... Forumu elimde olmayan sebeplerden dolayı bıraktığımı sakın unutmayın, istikbalimi sürdürmeliyim ama beni hep iyi anlamnızı isterim.. Ara ara girmeye çalışacağım.
Herşey gönlünüzce olsun hayatınızda başarılar dilerim, Kendinize çok iyi bakın ve sağlıcakla kalın

Elveda maxicep..

• Beğen
Tepkiler: 'Patron, __xXx__, " Tehlike " ve 1 kişi daha

technoshark

technoshark

Üye
kardeşim o kadar duygulandırdın ki şuan tüylerim inan diken diken oldu.. bende ne oluyoruz diye bir an korktum bir durum mu oldu gibisinden ama işin ucunda geleceğin varmış ki
herşeyden önemlisi tabiki senin istikbalin. seni hiç bir şekilde unutmayız tabiki.. bunu kocaman kalbine yerleştir.
herkez unutsa bile ben unutmam... güzel dostluğumuz oldu.
hayatta bazı ayrılıklar iyidir..ki ileride yaşıyacağın büyük ayrılıklar olunca ayakta durmanı sağlayabilir..
sen üzme o tatlı canını.. her zaman burada yerin vardır... müsait olduğun fırsat bulduğun anlarda bir mesaj at kendinden haber ver yeter bizler için..
Ayrıca numaram sende mevcut. arada sırada o tatlı sesinden,muhabbettinden mahrum etme ;)

Bu arada ben arıyamam orası yurt dışı (: şaka tabiki ararım 5 dakikada olsa (:

ALLAH'a emanet ol. Benim hakkım varsa helal olsun. Seni özliyeceğiz. Kendine iyi bak kardeşimmmmm

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve fireman87
Masha

Masha

Üye
Bizi Cep Telefonlarında bilgilendiren bir çok şeyi öğreten sen gidiyosun üzüldüm gerçekten. Kendine iyi bak. Özleyeceğimize emin olabilirsin. Herşey için sağol. Kendine İyi Bak. Yolun açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: fireman87

nimeemin

Üye
Yolun açık olsun bahtın açık olsun

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ne guzelki ayrilisin guzel bi sebepten olmus
selametle
umarim gönlünce olur hersey:)

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve fireman87
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Emeklerin , paylaşımların ve attığın bütün mesajlar için teşekkür ediyorum ...
Okul hayatında da başarılarının devamını diliyorum . İşin , gücün rast gitsin Alper ...

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
bende yüksek lisans yapmak istiyorum sen ortamı bir gör bana anlatırsan sevinirim :) fazla ortamlara akma bozar seni oralar :ehe allaha emanet ol :)

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaslar sayenizde gitmeden önce bi gülücük hakım oldu, ve iyi hatırlanıcağımı bilmek gerçekten güzel.. Benim hakkımda olumlu olumsuz düşünen herkese teşekkür ediyorum..

----------Eklendi @ 17:13:09 ---------- Yazıldı @ 17:12:21 ----------

bende yüksek lisans yapmak istiyorum sen ortamı bir gör bana anlatırsan sevinirim :) fazla ortamlara akma bozar seni oralar :ehe allaha emanet ol :)

Daha önce gitmiştim, kasımpaşaya benziyo hafiften :ehe yaz tatillerimde girebilirsem sana gerekli bilgileri veririm :)

nimeemin

Üye
Ya arkadaşlar yeri degil ama konu açacağım telden giriyorum yardım eder mısınız

greenmile

greenmile

Üye
Hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaslar sayenizde gitmeden önce bi gülücük hakım oldu, ve iyi hatırlanıcağımı bilmek gerçekten güzel.. Benim hakkımda olumlu olumsuz düşünen herkese teşekkür ediyorum..

----------Eklendi @ 17:13:09 ---------- Yazıldı @ 17:12:21 ----------

Daha önce gitmiştim, kasımpaşaya benziyo hafiften :ehe yaz tatillerimde girebilirsem sana gerekli bilgileri veririm :)

eyvallah sen tecrübe edin bize yol gösterirsin :D bu arada kasımpaşa mı hahaha:ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ben beğendim ama konuyu değil.yazını.aslında onuda beğenmedim..hiçbişeyi beğenmedim.....beğenmedim işte :(
gitmeni istemiyorum.
aslında sana dediğim gibi kimsenin gidişi beni bu kadar derinden sarsmamıştı ve kimsenin gidişi beni bu kadar korkutmamıştı.aslında sürekli didişirdik seninle ama aynı ortak noktada birleşirdik..pek bişi paylaşmadık ama paylaştıklarımız benzersizdi.belkide sen aslında bendin!!benim erkek versiyonumdun.aslında sende kendimi buluyodum.belkide bendeki seni özel yapan buydu..Ve seni gereksiz kaprislerimle kızdırıp kırdığım ve bu kısacık vaktide boşa harcadığım için kendimi asla affetmeyeceğim...özür dilerim tekrarrr...ve seni seviyorum.kendine iyi bak..
dediklerimi unutma oralarda herşeyi yeme.önce başkası yesin ona bişi olmazsa sen ye
bide koru.mayı unutma :ağlarım::ağlarım:

• Beğen
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
ben beğendim ama konuyu değil.yazını.aslında onuda beğenmedim..hiçbişeyi beğenmedim.....beğenmedim işte :(
gitmeni istemiyorum.
aslında sana dediğim gibi kimsenin gidişi beni bu kadar derinden sarsmamıştı ve kimsenin gidişi beni bu kadar korkutmamıştı.aslında sürekli didişirdik seninle ama aynı ortak noktada birleşirdik..pek bişi paylaşmadık ama paylaştıklarımız benzersizdi.belkide sen aslında bendin!!benim erkek versiyonumdun.aslında sende kendimi buluyodum.belkide bendeki seni özel yapan buydu..Ve seni gereksiz kaprislerimle kızdırıp kırdığım ve bu kısacık vaktide boşa harcadığım için kendimi asla affetmeyeceğim...özür dilerim tekrarrr...ve seni seviyorum.kendine iyi bak..
dediklerimi unutma oralarda herşeyi yeme.önce başkası yesin ona bişi olmazsa sen ye
bide koru.mayı unutma :ağlarım::ağlarım:

Dediğim gibi esra biz gerçekten benziyoruz huyumuz kurusun yani, Toronto kasımpaşa gibi bi yer zaten hiç bi farkı yok sadece insanları farklı ve yaşayış şekilleri vesaire, Yurtta kalıcaktım ama ev düşünüyorum bakalım bi yerleşelimde.. Umarım herşey istediğin gibi olur bu forumda seni koruyan bikac kişi daha bulabilirsin.. İyi dileklerin içinde teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: technoshark

pelın_

....toronto senden nerfet ediyorum...

alper benim deyimimle piss:)
yolun açık olsun bizi unutma bizi unutma
hele ayakkabılarımı hiç unutma:):)

arkanı ıyı kolla:):):)

seni gülerek ugurluyorum kı hep öle hatırla

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Dediğim gibi esra biz gerçekten benziyoruz huyumuz kurusun yani, Toronto kasımpaşa gibi bi yer zaten hiç bi farkı yok sadece insanları farklı ve yaşayış şekilleri vesaire, Yurtta kalıcaktım ama ev düşünüyorum bakalım bi yerleşelimde.. Umarım herşey istediğin gibi olur bu forumda seni koruyan bikac kişi daha bulabilirsin.. İyi dileklerin içinde teşekkür ederim..
ben kendimi korurum.başkasınıda istemem senin yerine.neyse bende gelecem inşallah aralıkda 1 hafta unutma.ona göre ev ayarla :) ordada benden kaçış yok.burda göremediysem torontoda :D

• Beğen
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi

eyvallah sen tecrübe edin bize yol gösterirsin :D bu arada kasımpaşa mı hahaha:ehe

Losangeles'a gitmek istiyodum ama olmadı, çok merak ediyorum ilk gezdiğim yer orası olucaktır..

....toronto senden nerfet ediyorum...

alper benim deyimimle piss:)
yolun açık olsun bizi unutma bizi unutma
hele ayakkabılarımı hiç unutma:):)

arkanı ıyı kolla:):):)

seni gülerek ugurluyorum kı hep öle hatırla

Bu platform'u, sizleri unutmak benim için kolay olmaz, olamaz..

Merak etme ayakkabılarını en kısa sürede kargolicam :ehe

ben kendimi korurum.başkasınıda istemem senin yerine.neyse bende gelecem inşallah aralıkda 1 hafta unutma.ona göre ev ayarla :) ordada benden kaçış yok.burda göremediysem torontoda :D

Başım gözüm üstüne hele bi gelde gerisi kolay :)

greenmile

greenmile

Üye

Losangeles'a gitmek istiyodum ama olmadı, çok merak ediyorum ilk gezdiğim yer orası olucaktır..

tamam bende gidicem los angeles a bana gelirsin :ehe

• Beğen

pelın_

stersen yollama senı o şartla gönderiyorum zatenn

• Beğen
Dafny

Dafny

Üye
Her şey istediğin gibi olur inş.
:bye3: Hoşcakal...

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
bu arada böyle ayrılığa üzülmek saçmalık adam fıstık gibi doktora yapacak yolun açık olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Dafny ve fireman87
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt