Evet,telefonu almak istiyordum ama belirttiğim üzere vazgeçtim.Çünkü bu konu benim için önemli.Sar değeri yüksek telefon kullandığımda baş ağrısı çekiyorum.Bu belki bünyeyle alakalı;ama ben bu yönde zararını hissediyorum.ABD'nin yasal sınırı 1.6,Avrupa'nınki 2.0.Yaptığım araştırmalarda uzmanların sar değerinin 1'i geçmemesini, imkan varsa 0.6 değeri ve altındaki cihazların alınmasını önerdiklerini gördüm.Bu bir sağlık meseledir,önemsenmeye değerdir ve ayrıca da bireysel bir tercihtir.Ayrıca şu açıklamalar da dikkate alınmalı diye düşünüyorum:"Konunun uzmanları yaptıkları açıklamalarda 2 W / kg değerinin çok uç bir limit olduğunu ve satın alınacak yeni bir telefonun 1 W/ kg’nin altında olmasına dikkat çekiyor.""Telefonların SAR değeri sürekli sabit değildir. Fabrika verileri cihaz için tüm şartlar uygun olduğu takdirde yaydığı radyasyon oranını kullanıcılar ile paylaşır. Bu nedenle göz ardı edilmemesi gereken bir takım hususlar mevcut. Öncelikle telefonunuzun şebekeden uzaklaştıkça daha fazla enerji sarf ettiğini ve daha yüksek SAR değerlerine ulaştığını unutmayın.""Cep telefonunun uyduya bağlanmasını gerektiren özellikler arttıkça (internet gibi, senkronizasyon gibi) SAR değeri de yükseliyor. Örneğin normalde 0,64 W/kg SAR değeri olan bir cep telefonu, internete bağlıyken 0,90 W/kg SAR değerine yükselebilir." (Bu veriye göre, sar değeri 1.46 olan P350'nin ABD'nin sınır kabul ettiği 1.6 değerini aşabileceği sonucu çıkarabiliriz.)(Öznel bir çıkarımdır.)Bu ifadeler sar değeri konusunda önemsediğim ifadelerdir.P350'yi çok sevmiş olmama rağmen bu sebeplerden ötürü vazgeçtim.İstediğim özelliklerde,düşük sar değeri olan bir telefon arayışındayım.İyi forumlar...