Aşk her yerde aynımıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeosalih

jeosalih

Üye
Aşk diye bir şey yoktur zaten. Sadece geçici bir hevestir o kadar.
Aşk yoktur diyene söylenecek fazla birşey yok aslında. Ya varsa da senin karşına aşık olabiliceğin biri çıkmadıysa? Bu duyguyu yaşamamış olmak olmadığı anlamına gelmezki dimi?

Dafny

Dafny

Üye
Aşk diye bir şey yoktur zaten. Sadece geçici bir hevestir o kadar.
Öyle bir şey olmasa bunu kimse bilmezdi.Biliyoruz ki var dimi:D

Iyy varlık sorusuna döndü ne tartışmalar olmuştu o konuda ya

pelın_

Konu Sahibi
[video=youtube;z5xzGmYO-Xo]http://www.youtube.com/watch?v=z5xzGmYO-Xo[/video]
bunu izle belkı aşk hep senın yandan geçmıştır ve sen farkınd abıle dıyılsındır
eyy aşk sen nerdeydın
yanliş kollarda

Masha

Masha

Üye
Tabiki değildir. Kısa ve öz :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
jeosalih

jeosalih

Üye
he Esra geldi. Aşk olmasa bu kızın derdi ne ki foruma boy boy komşu oğlunun fotoğraflarını koysun? hade cevap ver revengeful :)

Revengeful

Emekli Yönetici
he Esra geldi. Aşk olmasa bu kızın derdi ne ki foruma boy boy komşu oğlunun fotoğraflarını koysun? hade cevap ver revengeful :)
Sonrada yaptığına pişman oldu :) kendi dedi hatta :) Demek ki geçici birşeymiş :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
heh şimdi konuyu okudum şööle bi sindirdim ve diyorumkiii.
HADİ ORDAN BEEEEE
olmayan bişey nasıl farklı şekillere bürünürrr!!!!!!
Siz adamdan hoşlanın.gezin tozun hevesinizi alın sonrada başkasından hoşlanın sonrada adına aşk diyin! aşk demeyin bence buna.sadece bi sürelik yanılgı.Geçici olgu...haksızmıyım pelincim.(dün konuştuklarımızı hatırlaaaaa)

----------Eklendi @ 11:59:03 ---------- Yazıldı @ 11:57:23 ----------

[sıze=2]
sonrada yaptığına pişman oldu :) kendi dedi hatta :) demek ki geçici birşeymiş :)
[/sıze]
ya ben ona aşık oldum demedimki.dediysemde hatırlamıyorum :d
şaka bi tarafa arkadaşlar cidden aşk yoook.hepiniz bi gün dediğime geleceksiniz...sadece beğeniyosunuz o kadar!!!

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

pelın_

Konu Sahibi
:ehe
HADİ ORDAN BEEEEE
Siz adamdan hoşlanın.gezin tozun hevesinizi alın sonrada başkasından hoşlanın sonrada adına aşk diyin! aşk demeyin bence buna.sadece bi sürelik yanılgı.Geçici olgu...haksızmıyım pelincim.(dün konuştuklarımızı hatırlaaaaa)

sana aşk konusunda bıturlu laf soleyemıyorum künkü aşık olmadın tatlım yada oldun:):) ama sonu husranla bıttı
ozamn dun konustugumuz konlara gelırsek aşk heryerde başka ıyı dusun gorecv yaptıgınyerı tatlımm:ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
jeosalih

jeosalih

Üye
HADİ ORDAN BEEEEE

----------Eklendi @ 11:59:03 ---------- Yazıldı @ 11:57:23 ----------

ya ben ona aşık oldum demedimki.dediysemde hatırlamıyorum :d
şaka bi tarafa arkadaşlar cidden aşk yoook.hepiniz bi gün dediğime geleceksiniz...sadece beğeniyosunuz o kadar!!!
bugün Esra'ya bulaşmayalım bence:aman2:

• Beğen
Dafny

Dafny

Üye
Ya olmayan bir şeyi nasıl biliyorsunuz ? Örneğin x diye bir şey yok , var ki onun olmadığını söylüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
fireman87

fireman87

Üye
Babamın şu lafını tasfir etmek isterim sizlere, '' Sadece bi anlık zevkimsin '' ..

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Dafny

Dafny

Üye
Çirkinleşmeyelim:ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

sana aşk konusunda bıturlu laf soleyemıyorum künkü aşık olmadın tatlım yada oldun:):) ama sonu husranla bıttı
ozamn dun konustugumuz konlara gelırsek aşk heryerde başka ıyı dusun gorecv yaptıgınyerı tatlımm:ehe
YA TATLIM AŞK DİİLDİ ONLAR.aRZUYDU :aha:

jeosalih

jeosalih

Üye
Ha gayret konu gereksizlere taşındı taşınacak :)

pelın_

Konu Sahibi
Babamın şu lafını tasfir etmek isterim sizlere, '' Sadece bi anlık zevkimsin '' ..

ben boşuna pislık demıyorum sana :ehe
esrayla sana öle bı dua edıcemkı
ınş bıgun delı dıvane bırıne aşık olursunuz ve ozamn anlarsınız bunun nasıl oldugunu

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
işteeeee.tecrübe konuştu.adamın senelere dayanan tecrübesi var.biliyoda sölüyoooo :D Baban artık benim idolüm..ellerinden öperim.sağolsun varolsun inşallllaaaah....

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya olmayan bir şeyi nasıl biliyorsunuz ? Örneğin x diye bir şey yok , var ki onun olmadığını söylüyorsunuz.

Bu düşünceyle fil kafalı tanrılarında gerçek olması gerekmez mi ?

----------Eklendi @ 12:05:00 ---------- Yazıldı @ 12:04:43 ----------

Aşk insanlar tarafından ortaya atılmış birşeydir.

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

ben boşuna pislık demıyorum sana :ehe
esrayla sana öle bı dua edıcemkı
ınş bıgun delı dıvane bırıne aşık olursunuz ve ozamn anlarsınız bunun nasıl oldugunu
olmam ben bilirsin beni :D

pelın_

Konu Sahibi
ayy konum nerelere gıttı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt