C5-03 Yavaş Çalışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Yavaş Çalışması
Arkadaşlar C5-03 üm menü.müzik çalar ve resimlere giriken çok ağır ramblow vardı ama olmuyodu tele format atıım giti o şimdi hem türkçe ramblow hemde telin menü.müzik çalar ve resimler girirken hızlanması lazım bi el atsanız

caglarrock

caglarrock

Üye
Öncelikle söylenecek şey hafıza kartın kasıyor olabilir. Örneğin bir arkadaşımda 5800 XM var 8 GB hafıza kartı var kasmıyo ama benim 16 GB'lik olanı takınca kasıyor. Kasma nedeni bu değil ise güncellemeden dolayı olabilir. Forum içinde Nokia C5-03 güncellemeleri mevcut. Bunlardan birini telefonuna kurarsan düzelebilir. Baktın o da olmadı telefonu sat.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 güncelmelerine hiç raslamadın onu nokia sayesinde yüklüyosun

rapcityyy

Üye
TemaDan oLabLir.

estorak

estorak

Üye
bende formatladım ramblow gitmesine rağmen hızlandı biraz sende niye öyle yaptı acaba :)

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar tmm sorun bitigiti format attım .D ama
Şimd. Tele çok oyun ve program yükledim hafıza kartını biçimleyim hard format atçam tele tek bir ofis uygulaması opera ram blow yüklicem .D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkdaşlar tmm sorun bitigiti format attım .D ama
Şimd. Tele çok oyun ve program yükledim hafıza kartını biçimleyim hard format atçam tele tek bir ofis uygulaması opera ram blow yüklicem .D

Bende 15 Tane Falan Yüklü Sende Niye Yavaş Ki Olabildiğince C Yi Doldurmamaya Gayret Et Sadece Tema Kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt