E 72 kullanıyorum ama program kuramıyorum neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kafein54

Üye
    Konu Sahibi
E 72 kullanıyorum ama program kuramıyorum neden?
Arkadaslar e 72 aldım ama netten video izleyemiyorm indirmem gerken videoyu buldum ama desteklemiyor telefon diyor başka programalr denedım onlarda desteklemiyor ne yapmalıyım nolur yardım edin..yoksa kırcam telii:(

eyup007

eyup007

Üye
çoğu kişide bu sorun mevcut..

video uzantısını .3gp olmasına özen göster ayrıca belkide rar dan çıkarmadan atıyorsundur rardan çıakrıpta at ?

kafein54

Üye
    Konu Sahibi
rar dan cıkarddım fakat sımde de sıs desteklenemiyor dıyor:( bunun bi cözümü yokmudur ovi de yokmu acaba?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Teline skyfire kur internette istediğin video yu izleyebilirsin.

kafein54

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaslar skyfire ilacım oldu izleyebiliriyorum video yanlız internet sayfalarını cok küçük gösteriyor ve bulanık bunun da bir cözümü varmıdır?

se_gah

Üye
kardes kucuk gosterır sen uygulamayı yapacagın vıde uzerıne ıkı kere serı sekılde tıkla + zoom moduna gecer ve sayfayı buyutur

kafein54

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah süper oldu sımdı

bayurun2

Üye
Ya kusra bakmayın emegınıze saglık bu rar. Dosyalarını çöze bilcek bir proram varmıdır acaba... Bende e 72 kullanıyorum umarım sizde çözümü vardır lınkı atarsanız cokkk sevinirim

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
opera browsera bır sorun gormedım ben, video veya baska bır ıcerık hepsını denedım sıkıntım yok,

kemal21

kemal21

Üye
cihazı h a c k le sonrada uyumlu core player yükle neredeyse tüm videoları açabilir o zaman

ilkay_52

Üye
şu skyfire programını biri allah rızası için siteye koyabilir mi oviden indiremiyorum ülkenizde geçerli değil dior

semabayrakdar

Üye
ya arkadaşlar indirdiğim programların setuplarını açamıyorum winrarlarıda açamıyorum yardım eder misiniz?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
ya arkadaşlar indirdiğim programların setuplarını açamıyorum winrarlarıda açamıyorum yardım eder misiniz?
ya teline ofis programı kur winrar programı fln war yada pcden S60v3 oyunlarına gir oradan 320x240 olan oyunlar war onlaı indir teline at kur ve oyna :oke: video izleyebilmek için avi destegi lazım internetten ya da uygulamalar.skyfire demişler bak kur kullan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt