Acaba 1000 liraya kadar bir cep telefonu alsam tablet yerini görür mü 4inç olanlardan veya 3.7 falan ?Evet o da var ama bilmiyorum ki napsam :S Tablet biraz gereksiz geliyor yapabildikleri sınırlı mesela sunum falan hazırlarken rahat yapamazsın sadece eğlence amaçı o yüzden de fazla para bayılmak istemiyorum 500+ olarak exper ve galaxy 550 yani ondanda bişi olmaz 50 liradanAcaba 1000 liraya kadar bir cep telefonu alsam tablet yerini görür mü 4inç olanlardan veya 3.7 falan ?
Evet sanırım tablet almak için biraz erken zaten laptobum var gitceğim çoğu yere götürüyorum ama 3 kilo bir de kablosu falan bayağı doluyor ıvır zıvır taşımak zor oluyor sırt çantası kullanıyorum zaten ama şöyle adam akıllı flash player destekleyen bir tablet olsa direkt alcam veya windowslu kaliteli bir şeyler :SAslında bana kalırsa şuan tablet almak çok mantıklı değil. Şundan dolayı alacağımız çoğu tablet android kullanıyo ve genelde 2.2 Froyo kullanıyo tabletlere özel bir işletim sistemi 3.0 gelecek fakat şuanki piyasadaki çoğu tablet özellik olarak 3.0 ı desteklemesi zor olacak. Aslında tablette skype falan çok kötü tablet bilgisayar değil aslında büyük ekranlı flash destekli bir telefondan farkı yok. Mobil programları çalıştırıyor buda çok geri bir teknoloji şuan için. Ben tablet almaktan vazgeçtim teknolojinin biraz daha gelişmesini bekleyeceğim ama tabiki teknolojinin sonu yok beklemek çözüm değil fakat en azından biraz daha oturması lazım işletim sistemi vs. vs.. Herkesin kendi tercihi elbette.
ben galaxy tab alıcam inş.
programlar falan felaket. İyi bi para veriyorsunuz telefonda kullandığınız aynı skype kocaman ekranın yarısında görüntüleniyor. Bunun nedeni tabletlere özel bir program değil tablette telefon programını açınca ekrana uyum sağlayamıyor ve tablet ekranının yarısını kullanıyor böyle çok garip saçma şuan tabletler. Biraz daha bekleyin 3.x ler çıksın android in tablet için programları çıkmaya başlasın 10'' yada 7'' ekran uyumlu programlar çıkacaktır. Bilmiyorum ama laptop sahibiyseniz işkence gibi olacaktır pişman olursunuz gerçekten.
Ben de vazgeçtim kardeş zaten dediğin doğru ipad olsa hadi neyse apple desteği sayesinde çoğu program ipad için çıktı bile ama androidli cihazlarda öyle değil büyük ihitimal android bir cihaz alırsam ideos x5, ideos x6(yılsonuna çıkarsa) xperia neo. Ama ip5 çıkıpta güzel olursa ipod touch 5g![]()
Ama ipad yaramaz gibi ya :S İpod touchun büyük hali işte tvye bağlanmıyor mu touch 4g ?
Ama şöyle bir şeyde var. İnceledim iphone 4 vs xperia arc videosunu iphone flash olmadığı için aşırı stabil çalışıyor zoom yaparken falan hiçbir şey karşınıza çıkmıyor ama arcda öyle değil takıla takıla zoom yapıyor :S Bu durumda tabiki tercihim ios olur
eee ben en çok zamanımı bilgisayarda bunun için kullanacaksam İpad a 1600 TL verirsem kafayı yerim herhalde 
Eevet bir de o var ipodda sörf daha rahat ve kaliteli her şey parmağının ucunda zoom yaparken falan hiç sorun çıkmıyor yağ gibi kayıyor elinizden ama androidli telefonlarda takıla takıla zoom yapıyor tabi ipodda da açıp facebookta bir oyun oynayamıyorsunuzBu dediğin tamamen alıcının ihtiyacı ile alakalı. Şöyleki ben derslerimde flash içerikle çalışıyorum hatta program tamamen adobe yapımı yani tamamen flasheee ben en çok zamanımı bilgisayarda bunun için kullanacaksam İpad a 1600 TL verirsem kafayı yerim herhalde
----------Eklendi @ 16:34:14 ---------- Yazıldı @ 16:31:03 ----------
Şu yönden de steve jobs 'a kesinlikle katılıyorum flash şarjı çok etkiliyor farkederseniz piyasadaki flash destekli tüm tabletler 6 saati geçemiyor ama ipad 10 saati vaadediyor. Ve flash içerik siteleri çok yavaşlatır kastırır fakat el mahküm flash içeriksiz de olmuyor be : )