Yazmak İçin Dokunulması Gereken Yerlerde Klavye Çıkmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Yazmak İçin Dokunulması Gereken Yerlerde Klavye Çıkmıyor
N8 Anna güncellemesinden sonra böyle ilginç bir sorun yaşıyorum arkadaşlar herhangi bişey yazmak istediğimde mesaj, ne biliyim web de yer imi falan hiç bir şekilde klavye çıkmıyor. Yardım edebilecek çözüm sunabilecek varsa çok sevinirim.

ekreem12

ekreem12

Üye
N8 Anna güncellemesinden sonra böyle ilginç bir sorun yaşıyorum arkadaşlar herhangi bişey yazmak istediğimde mesaj, ne biliyim web de yer imi falan hiç bir şekilde klavye çıkmıyor. Yardım edebilecek çözüm sunabilecek varsa çok sevinirim.

sanırım bu sorun bi tek sende cıktı yeniden yukleme yapmanı tavsiye ederim

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bu sorun bi tek sende cıktı yeniden yukleme yapmanı tavsiye ederim

Şu an yeniden yüklüyorum tekrarlarsa eğer veya çözülmezse bi çözüm bekleyecem arkadaşlardan artık. Çok ilginç bi olay :D

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden yüklemeyi bitirdi şu an ve baktım aynı şekilde klavye mlavye yok :D Kafayı yemek üzereyim.

RedColt

RedColt

Üye
ya nokia sorun olmasın güncellemede geliştiryoruz diye bekletti ve yinede bir sürü srun oluşturmayı becerdi.. Ekran ters duruyor diyen çıkarsa şaşırmayın :D..

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
ya nokia sorun olmasın güncellemede geliştiryoruz diye bekletti ve yinede bir sürü srun oluşturmayı becerdi.. Ekran ters duruyor diyen çıkarsa şaşırmayın :D..

:D O kadar da adamları aşağılamamak lazım be :D Sywpe yapıyormuş sorunu arkadaşlar bu kaydırmalı yazı yazma programı varya işte o :D Yüklü uygulamaların hepsi gözükmediği için malesef aklıma da gelmedi tabi ama şuan sorun çözüldü.

RedColt

RedColt

Üye
:D O kadar da adamları aşağılamamak lazım be :D Sywpe yapıyormuş sorunu arkadaşlar bu kaydırmalı yazı yazma programı varya işte o :D Yüklü uygulamaların hepsi gözükmediği için malesef aklıma da gelmedi tabi ama şuan sorun çözüldü.
peki seninki çözüldü ben sorumu sorıyım sana :) hard format daha önce hiç atmadım soft atabilirim güncelleme yapmadan format atmalı mıyım sence yada elle uygulamaları kaldırsam olur mj

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Ne yalan söyliyeyim ben tek tek kaldırdım hepsini sonra tekrar yükledim ne yapalım yapacak bişey yok diyerekten yaptım :D Az önce tekrar yüklerken güncellemeyi acaba tekrar gider mi dedim uygulamalar bu sefer gitmedi mesela bilmiyorum sana kalmış bişey :)

RedColt

RedColt

Üye
en iyisi tek tek kaldırıyım :D *#7372# 7073 mü ne uygulamalar kalkıyor muydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt