Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önemli günlerde hastalanmak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RidLe
Üye
Konu Sahibi
önemli günlerde hastalanmak
konferansın vardır hastalanırsın sınavın vardır hastalanırsın benimde öyle oldu yarın dersanede sınıf atlama sınavım var ve heryerim kurdeşen denilen şeyden oldu uyuz gibi kaşınıyorum bacaklar kollar döt falan heryer tek banamı oluyorbu
technoshark
Üye
o sıkıntıdan çıkar , seninde sıkıntından dolayı çıkmış kurdeşenin.. umarım en acil tarafından geçer.. duacınım
konferansın vardır hastalanırsın sınavın vardır hastalanırsın benimde öyle oldu yarın dersanede sınıf atlama sınavım var ve heryerim kurdeşen denilen şeyden oldu uyuz gibi kaşınıyorum bacaklar kollar döt falan heryer tek banamı oluyorbu
Beyaz hacı şakir sabunla fazla tahriş etmeden ılık suda bi duş al.sonra kaşınan heryere avil krem sür ve kaşımamaya çalış.2 saate yakın ööle bekle ve bepanten krem var onu sür..inanılmaz rahatlarsın..Bana da dua etmeyi unutma :P
Beyaz hacı şakir sabunla fazla tahriş etmeden ılık suda bi duş al.sonra kaşınan heryere avil krem sür ve kaşımamaya çalış.2 saate yakın ööle bekle ve bepanten krem var onu sür..inanılmaz rahatlarsın..Bana da dua etmeyi unutma :P
ben hatırlamıyorum öyle birşey oldum mu fakat kötü birşey olsa gerek yaa.. ben zone olmuştum sanırım .. fena bişey .
vapur dumanı
Üye
arkadaşlar danışma ücretimiii havale yoluyla yollayabilirsiniz...
Hemşireyim dediklerim döküyo şikayetini.Hele bide otobüste yaşlı teyzeyle oturmak zorunda kaldıysaaam!!!! ameliyat ettirecek imkanı olsa
RidLe
Üye
Konu Sahibi
ya doktora gittim kantahlili aldıda totoma iğne vurdular stilex jel vermiş bide hap iki tane iğne ama doktor bu ikisini kırcan suya kat içdedi öylemi yapılıyor tam anlamadım yani iğne olmuycamda o kutudaki ikitane küçük cam şişedekileri suya katıpmmı iççem hemşire yardım et hiç anlamadı uyuz gibi kaşınıyorum ilerliyor bu meret
Jetlak
Üye
benim bildiğim o kahverengi küçük camdakiler totoşa vurulur ama sen bilene sor. geçmiş olsun