V3...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oyuncaqq

Üye
    Konu Sahibi
V3...
arkadaşlar merhaba ..ben 6600 ı verip ikinci el V3 almak istiyorum ..sizce nasıl bir seçim olmuş bu??? ....V3 nasıl bir telefon .kullanana varsa ömrü nedir telefonun ..dayanıklı mıdır ..kullanışlı mıdır??
6600 ı 4 senedir kullanıyorum ..2.5 seneden sonra teklemeye başladı ..bunda da aynı problemler var mıdır ..genel bilgi lütfen
SAYGILAR

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
V3 kullanmadım ama Symbian senin için önemliyse V3'e biraz tekliyebilirsin. Bir telefonun ömrü senin kullanış biçimine bağlı, eğer uzun süre kullanmak istiyorsan yeni çıkan versiyonlarla telefonu sürekli güncellemen gerek ve telefonu hırpalamamalısın çünkü telefon ince, dolayısıyla da hassas. Telefonu alanlar tipi için alıyor çoğunlukla.

Özellik olarak pek zengin değil, kamerası çok da başarılı denemez, yani idare eder. Kullanımı da kolaydır, tuşlar vs.. Ama V3i için aynısı geçerli değil, o daha iyi bir telefon. Aşağıdaki linkte V3'ün bir üst modeli olan V3i'nin incelemesi var. Eğer ciddi alıcı isen o konuyu okumanı öneririm, eğer ki V3İ almak istersen.

http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=27217

perfectlover

Üye
Karar senin tabi ama yine de 6600'ı V3 için değişme bence. Zaten almayı düşündüğün telefon da ikinci el.

__Midas__

__Midas__

Üye
6600 symbian ,eğer bir symbian kullanıcısıysan v3 sana göre bir telefon değil,telefon kullanıcısı isen olabilr.

oyuncaqq

Üye
    Konu Sahibi
V3 kullanmadım ama Symbian senin için önemliyse V3'e biraz tekliyebilirsin. Bir telefonun ömrü senin kullanış biçimine bağlı, eğer uzun süre kullanmak istiyorsan yeni çıkan versiyonlarla telefonu sürekli güncellemen gerek ve telefonu hırpalamamalısın çünkü telefon ince, dolayısıyla da hassas. Telefonu alanlar tipi için alıyor çoğunlukla.

Özellik olarak pek zengin değil, kamerası çok da başarılı denemez, yani idare eder. Kullanımı da kolaydır, tuşlar vs.. Ama V3i için aynısı geçerli değil, o daha iyi bir telefon. Aşağıdaki linkte V3'ün bir üst modeli olan V3i'nin incelemesi var. Eğer ciddi alıcı isen o konuyu okumanı öneririm, eğer ki V3İ almak istersen.

http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=27217

hııım ..o zaman şu şekilde değiştireyim ben ...şimdi ben 6600 ı sadece telefon olarak kullanıyorum ..mesaj ve arama için ..yani o yüzden telefonunu olabildiğince kolay taşınabilir ve ince olması gerek ..V3 ün şekli şemali tasarımı da bana güzel geldi o yüzden onu almayı düşünüyorum ..ve dayanıklı olması gerekiyor benim için ..sürekli güncellemen gerek derken ne demek istedin onu çözemedim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Telefonda yazılımsal olarak bazı hatalar olur, bunları gidermek için telefon üreticileri telefona özel yeni yazılım versiyonları çıkartırlar, servis noktalarından bunları telefonun garantiliyse ücretsiz, garantisiz ise 15 - 20 liraya yükletmen gerek. Böylece telefon 6600 gibi saçmalamaz.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
6600´ın tek artısı symbian eğer symbiandan vazgeçebiliyorsan v3´ü alman çok mantıklı

oyuncaqq

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar..en kısa zmanda V3 almaya karar verdim ..çok sağolun

ddenniz

ddenniz

Üye
Bence Hiç Alma Bendede War Hıç Memnun Degılım Hafızası Cok Dusuk

İmparatore

İmparatore

Üye
bende n70 almadan önce v3 kulaniyordum
Bluetooth cok yavas
Hafizasi Düsük
PC' yle baglanirken sorun yapiyor
Bence baska bir Telefon al

defnep633

defnep633

Üye
v3 harika bi tel hem çok şık ama hafızası sadece 7mb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt