24.1 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
24.1 Hakkında
arkadaşlar bunun için konu açmak istemezdim ama başka konularda sorunumu bulamadım.
Bu sabah güncellemelere baktığım da 24.1 çıktı. Bunu yaparsam telefon ingilizce olur mu ? normal 22.14 geldiğinde ona sorunsuzca geçebilir miyim ? Kısa bir bilgi verirseniz sevinirim :) teşekkürler

mezoart

mezoart

Üye
Eğer yayınlanan TR Anna ise bir problem olmayacağını düşünüyorum.Daha sonra downgrade yaparsan eski versiyona geri dönebilirsin zaten, ardından da 22.14'ü yüklersin.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
millete gelmiş 22.14 bana 24.1 geliyor hayret :D

uribaju

uribaju

Üye
24 de sorun varmı acaba ?

Türe

Türe

Üye
ben flaşladım 24.1 i

accman

accman

Üye
hiç sevmedim ben bu 24.1'i heryer siyah beyaz olmuş..bi tek üst menüler renkli..

uribaju

uribaju

Üye
türe v24 nasıl sorun falan var mı?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
24 geldi ama ben flahlamadım sonar flashlayacagım

----------Eklendi @ 12:32:33 ---------- Yazıldı @ 12:31:34 ----------

hiç sevmedim ben bu 24.1'i heryer siyah beyaz olmuş..bi tek üst menüler renkli..
Temalardan başka ayar yapamıyor musun?

SilentOne

SilentOne

Üye
su diyer anna güncellemelerini yapakta bi iyicene inceleyecem

devil____boy

Üye
ben akıcı kullanamıyorum bir sorun var sanırım ayrıca telefonu kapatıp açtığımda sistem hatası uyarısı geliyor flashlayan arkadaşlar varsa hangi dosyaları indirdiler format filan attılar mı kısaca bilgi versinler bizde yapalım

uribaju

uribaju

Üye
bence en mantıklısı tel formatlanıp h.kartı biçimlendirilip naviden flash atmak.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ovi varken flashlamanın nesi mantıklı bilmeyende var adamları teli çöpe mi gitsin

• Beğen
Tepkiler: AndroidOne
Türe

Türe

Üye
hayır şu an sorunsuz . Performansı biraz daha iyi sanki 22.14 ten

devil____boy

Üye
bence en mantıklısı tel formatlanıp h.kartı biçimlendirilip naviden flash atmak.

hangi dosyalar inecek vs birde bi dosya slinmesi gerekiyor dediler kısaca anlatsanızda yapsak sistem hatası uyarısı alıyoru oviden güncelledim ama bir sorun var sanırım ayrıca takılmalar yaşıyorum

İsmail Çolak

Üye
ben yükledim benimki ingilizce oldu...

uribaju

uribaju

Üye
hangi dosyalar inecek vs birde bi dosya slinmesi gerekiyor dediler kısaca anlatsanızda yapsak sistem hatası uyarısı alıyoru oviden güncelledim ama bir sorun var sanırım ayrıca takılmalar yaşıyorum
bilmiyorum daha güncellemedim ve güncellersemde naviden yaparım

----------Eklendi @ 12:51:05 ---------- Yazıldı @ 12:49:53 ----------

ben yükledim benimki ingilizce oldu...
ürün kodunuz tr kayıtlı değildr ürün kodunuzu değiştirmeniz gerekecek sanırım bunun yoluda naviden tr yi flashlamak.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Telefonun tr çıkışlı olduğuna nerden bakarız ??

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
valla benim telefon hiçbişekilde bulmuyo güncellemeyi zaten önemide yok naviden flash atcam ama euro2 dg turkeylemi flashlıyım yoksa counrty variant s3.1 dg turkeylemi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt