C5-03 tuş kilidi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 tuş kilidi sorunu
ARKADAŞLAR C5-03 DEKİ TUŞ KİLİDİNİ NASIL KALDIRABİLİRİM.
YANİ KİLİT AÇMA TUŞUNA BASTIKTAN SONRA
(YANİ ADI ÜSTÜNDE KİLİT AÇ. TUŞ KİLİDİN AÇ ) DAHA NEDİYE BİDAHA KİLİT AÇ DİYE EKRANA DOKUNAYIM ANLAMADIM ÇOK SAÇMA ( BİDE SIRF EKRAN KİLİDİM C5-03 DEKİ GİBİ OLSUN DİE PROG. ARAYANLAR VAR .. İLGİNÇ.
:ah)

LÜTFEN KOLAY Bİ YOLU VARSA PAYLAŞIN....

Del Rey

Del Rey

Üye
Bana göre seninki birz saçma. Böyle arıyorlar çünkü böylesi daha doğru. Neden sence Android, MeeGo, iOS gibileri de bunu kullanıyor. Tüm firmalar da saçmalıyor olamaz değil mi. İnsan saate bakar telefonu cebine atar veya yanlışlıkla eli gitmiştir, bunu engellemek için yapılmış olabilir. Veya kaç mesaj kaç bildirim gelmiş öğrenmek için, en hızlı ve en basit yoldur bu.

estorak

estorak

Üye
Aynen hadi 5800 felan olsa orda yaylı sistem var neyse ama c5-03 de tuşa basıyorsun yani yanlışlıkla basma ihtimali daha yüksek bence :)

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre seninki birz saçma. Böyle arıyorlar çünkü böylesi daha doğru. Neden sence Android, MeeGo, iOS gibileri de bunu kullanıyor. Tüm firmalar da saçmalıyor olamaz değil mi. İnsan saate bakar telefonu cebine atar veya yanlışlıkla eli gitmiştir, bunu engellemek için yapılmış olabilir. Veya kaç mesaj kaç bildirim gelmiş öğrenmek için, en hızlı ve en basit yoldur bu.

Şu an C5-03 ten bahsettiğimizi unutmayalım. Andoid demişin MeeGo , iOS demişin ama bu işletim sistemlerindeki ekran kilitlerinin oldukça güzel animasyonları var . (animasyon derken sağa sola kaydırma dan bahsediyorum - bide durduk yere buna tatışmyalım - :d:).
C5-03 de ne var. Kilit tuşuna bas "Kilit Aç" 'a dokun oouuuuwwww muhteşem görsellik....
Umarım demek istediğimi anlamışsındır.
Saten ben tuş kilidini kaldırıp başka bi tane yüklicem ama o lanet tuş kilidi her seferinde sorun çıkarıooo

• Beğen
Tepkiler: yozgatpc
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Şu an C5-03 ten bahsettiğimizi unutmayalım. Andoid demişin MeeGo , iOS demişin ama bu işletim sistemlerindeki ekran kilitlerinin oldukça güzel animasyonları var . (animasyon derken sağa sola kaydırma dan bahsediyorum - bide durduk yere buna tatışmyalım - :d:). C5-03 de ne var. Kilit tuşuna bas "Kilit Aç" 'a dokun oouuuuwwww muhteşem görsellik.... Umarım demek istediğimi anlamışsındır. Saten ben tuş kilidini kaldırıp başka bi tane yüklicem ama o lanet tuş kilidi her seferinde sorun çıkarıooo
Tuş Kilidi Programları Falan Kullan Öyle Kaydırmalı Falan Vardı

yozgatpc

yozgatpc

Üye
nerdeeeeeeeee keşke bulsak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt