ideos x5 aldım bi bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 aldım bi bakarmısınız?
arkadaşlar yarın ideos x5 im geliyor. onun için

#Eniyi sense arayüzü
#önerdiğiniz oyunlar
#programlar
#temalar
#widgetler

şimdiden teşşekür ederim.

----------Eklendi @ 19:58:30 ---------- Yazıldı @ 19:57:41 ----------

arkadaşlar iptal etme şansımda var teli onuda ekliyelim.

----------Eklendi @ 20:07:35 ---------- Yazıldı @ 19:58:30 ----------

ayriyetten ekran koruyucu ve silikon kılıfta lazım

baranselona

baranselona

Üye
bence iptal etme eğer daha iyi bi model almayacaksan...

en iyi launcher lar ADW ex ve go launcher ex dir benim gözümde

oyun olarak reckless racing - pes 2011 - racing thunder - moerdn combat 2 HD- assains creed - angry birds season gibi oyunlar yüklü bende diğerlerini sayamadm

program olarak opera mobile - compass(pusula) documents to go(çoğu office pdf vb.. dosyasını açar)- aldiko (kitap okuma programıdır) - barkod tarayıcı - flashlight(elfeneri)- real calculator(güzel bi hesap makinesi programı) - rock player (video oynatıcı) - maçkolik gibi programlar var

widget olarak takvim widgeti miui dijital saat wigeti kullanıyorum

PriZm

PriZm

Üye

oyun olarak reckless racing - pes 2011 - racing thunder - moerdn combat 2 HD- assains creed - angry birds season gibi oyunlar yüklü bende diğerlerini sayamadm

program olarak opera mobile - compass(pusula) documents to go(çoğu office pdf vb.. dosyasını açar)- aldiko (kitap okuma programıdır) - barkod tarayıcı - flashlight(elfeneri)- real calculator(güzel bi hesap makinesi programı) - rock player (video oynatıcı) - maçkolik gibi programlar var

tam yeri değil ama sormadan edemeyeceğim

şu pusula dediğiniz telefonun içinde gerçekten pusulamı var?(Magnetometer)

yoksa gps den mi buluyor?

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
    Konu Sahibi

bilgiler için teşekkürler. launcher pro nasıl?

baranselona

baranselona

Üye
telefonda gerçek pusula var GPS ile alakası yok yani internete bağlı değil ve GPS veriside almıyor..

launcher pro denemedim hiç ben sadece yorumlara bakarak ADW kullandım bi süre sonrada sırf bi ekran koruyucusu için GO launcher kullandım o duvarkağıdını da hiçbiyerde bulamadım :D

karayel90

karayel90

Üye
hayırlı olsun kardeş yeni telefonun :alkis bende huawei dieos x5 almayı düşünüyorum şimdilik vodafone 945 ile idare ediyorum

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkür ederim

navigasyon olarak igoyu indirdim faha iyisi var mı?

karayel90

karayel90

Üye
igo iyidir şahsen bende aynı programı kullanıyorum çokta memlunum

kpln04

kpln04

Üye
Hayırlı olsun bende düşünüyorum

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. ya bu ideos ekran koruyucu işe ne olacak yaw. 3 tl lik ürüne 4 tl kargo :ehe:

Necmati

Necmati

Üye
Go Launcher ve onun devamındaki wigdetları öneririm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Hayırlı olsun.Bence iptal etmeyin memnun kalırsınız kesinlikle sense arayüzü olarak ben go launcheri kullanıyorum bana göre en iyi launcher çok seçenek var sense temasıda var.Brnsl arkadaşımız cevaplamış zaten gerisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt