n8 ariza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
n8 ariza
merhabalar arkadaslar.telefonu alali henuz 3-4 gun oldu.bugun telefonun hdmi kapaginin catlak, kiriga yakin oldugunu gordum.telefonu hic dusurmedim,darbe vs de yok.bu sorun garanti kapsamina girer mi?birde kulaklik girisine kulakligi takarken baya ittirmem gerekiyor.5800a gore cok fark var arada.baya bi baski istiyo.sizdede oylemi.yoksa buda bir sorunmudur?

slant1111

slant1111

Üye
evet baya baskı yapman lazım kulaklık için.hdmı içşn hemen garantiye gönder veya aldıgın yere götür.garantiye gönerdikten sonra nokia yı ara çok sert konuş ..4 günde hdmı kapagının kırık oldugunu gördüm yere düşürme falan olmadı de..mutlaka garantiye göndr

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
ben ilk baslarda takamamistim.kulaklik bozuk sandim :)megersem baya baski gerekiyormus.garantiye gondericem.cok tesekkur ederim.

----------Eklendi @ 23:10:00 ---------- Yazıldı @ 22:27:39 ----------

hazir baslik acmisken buradan sorayim.

N8e adobe flash player yuklemenin bir yolu varmi.symbian belle gelecek diyorlar.bellede bu ozelşik mevcutmu acaba.

Lenneth

Üye
N8 Flash lite 4 ile geliyor zaten sizin ek bir şey yüklemenize gerek yok :)

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
iyide adobe flash playeri kapsamiyorki.mesela facebook uzerinden bir oyun oynamak istedigimde adobe flash player istiyor.

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
bende bundan bahsediyorum.symbian bellede falan destekliyormu acaba.en cok o oyunu oynarim diye sevinyordum.ama ters kose olduk :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
evet bunlar normal. benim hdmi kapağı çatladı verdim 2,5 hafta sonra geldi değiştirmişler.

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
Flash lite 4'ün desteği o kadar demek ki, yapacak bir şey yok.
telefon suruöunu yukselttim.suan anna kullaniyorm.ve bahsettiğim oyun artik aciliyor.artik adobe flash player destekliyor anladigim kadari ile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt