155 Polis 4 kez aradım kimse cevap vermedi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
155 Polis 4 kez aradım kimse cevap vermedi.
Başlık yanlış değil, bir ihbar için yarım saat içeresinde 4 kez turkcell hattımdan 155'i aradım uzun uzun çaldı kimse cevap vermedi. Sonra netten online ihbar ettim kimse geri dönüş yapmadı. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım 155 i arayıp kimsenin telefonu açmadığını ve sorunun hattan kaynaklanıp kaynaklanmadığını sordum adam kesinlikle hattan kaynaklanmadığını ve cep telefonundan 155i aradığınızda polise ulaşabileceğimi söyledi. Az önce tekrar denediğimde 5 kez aradığımda yani polise ulaşabildim ve telefon açıldı.
Şimdi soruyorum ben ölmek üzere olsaydım nerdeydi bu polis teşkilatı yarım saat boyunca. Yani acil durumlarda polise ulaşılamayabiliyor az önce yaşadım. Bilginizee..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yorumsuz
ilginc

nalcam22

nalcam22

Üye
ilginç

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi attığım mailden geri dönüş oldu cepten arandım. İhbarımın sonucunu söylediler. Ulaşamama sorunum hakkında ise hatlar yoğundur denildi sadece. Mümkünmü böyle bir şey ya hat meşgul olsa telefon bağlanmadan hata verir yada meşgul tonu almazmıydım. Polislik sorun çözüldü. Fakat size tavsiyem acil durumlarda 155 e alternatif olarak size en yakın polis karakolunun alan kodlu uzun numarasını öğrenin. yarım saat içinde ulaşamadım ben bu sürede neler olmazki

muaythai

muaythai

Üye
"Turkcell müşteri hizmetlerini aradım 155 i arayıp kimsenin telefonu açmadığını ve sorunun hattan kaynaklanıp kaynaklanmadığını sordum adam kesinlikle hattan kaynaklanmadığını" söylüyor sizde inanınıyorsunuz. Polis "Ulaşamama sorunum hakkında ise hatlar yoğundur denildi sadece. Mümkünmü böyle bir şey" böyle bir şey dediğinde neden inanmıyorsunuz. sadece bir kişi yok 155'e bakan telefon arzalanmıştır birşey olmuştur illaki.

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Konu polis teşkilatını eleştirmek ve sorgulamaktan çok yardımcı olmak amacıyla açılmıştı. Muaythai kardeş arıza söz konusu bile olamaz olmaması gerekli oluyor ise bu bir ihmaldirrrr bunun başka bir açıklaması olamaz. Acil hatlarda arıza veya yoğunluk söz konusu olabilirmi ya 5 hat yetmiyor ise 15 hat koyarsın yetmiyorsa 100 veya 1000. Başka bir açıdan bakıldığında hatların yoğun olması suç oranın nekadar arttığını ve polisimizin buna herhangi sebepten dolayı yetişemediği anlamına gelir. Eleştiriden çok vermek istediğim mesaj size yakın polis karakolunun alternatif uzun numarasını öğrenin.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ilginç gerçekten bu konuyu açıp bizlere de haber verdiğin için teşekkürler.

Burak

Üye
benim böyle bi sorunum yok karakol eve cok yakın zaten bütün polisleride taniyorum bi alo demem yetiyor. Karakolun kendi sabit telefon numarasıda var, karakolda gorevlı polıs tanıdıkların cep numarasıda.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Namaz kılmaya falan gitmiş olabilirler. :hmmm

Dün biz de İsa'yla birlikte 4 kere aradık, 3'ünde şikayetimizi tam iletemeden yüzümüze kapattılar telefonu.

enkazcı

Üye
böyle oluyor işte resmen sorumsuzluk aynı şey polislerden 1 tanesinin başına gelse mesela 10 tane adam ve 1 polis ve poliste silah,job hiç bişey yok hemen tele sarılır 155 arardı ve hatalarını anlardı la yapsakmı maxicep üyeleri olarak :hmmm

fow

fow

Üye
Namaz kılmaya falan gitmiş olabilirler. :hmmm

Dün biz de İsa'yla birlikte 4 kere aradık, 3'ünde şikayetimizi tam iletemeden yüzümüze kapattılar telefonu.

&#8203;bu işin dalgası olmaz kardeş

----------Eklendi @ 18:16:31 ---------- Yazıldı @ 18:13:19 ----------

bu işte bir yanlışlık olmalı eğer dedıgın dogruysa gereken yapılmalı ama ben inanmıyorum...peki ıkametınız neresı yada bu olayın oldugu yer neresı aceba

Burak

Üye
benim böyle bi sorunum yok karakol eve cok yakın zaten bütün polisleride taniyorum bi alo demem yetiyor. Karakolun kendi sabit telefon numarasıda var, karakolda gorevlı polıs tanıdıkların cep numarasıda.
hiç mi polis tanıdığıniz yok ya, benim gibı yapın yazdım yukarıya

greenmile

greenmile

Üye
jandarmayı arayın polisi geçin

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Konu gerçektir neden böyle bir şey uydurma gereği duyayımki. O an okadar çok sinirlendimki turkcelli aradım ve hattımda veya şebekede bir sorun olup olmadığını sordum. Dava açmayı düşünüyordum ses kaydımın olmasını ve arama işlemlerimin kaydına ulaşılmasını istedim. Yer adana seyhan.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Konu gerçektir neden böyle bir şey uydurma gereği duyayımki. O an okadar çok sinirlendimki turkcelli aradım ve hattımda veya şebekede bir sorun olup olmadığını sordum. Dava açmayı düşünüyordum ses kaydımın olmasını ve arama işlemlerimin kaydına ulaşılmasını istedim. Yer adana seyhan.

Bizim evide bir zamanlar birileri basmıştı polisi aradık cevap verdiler ama gelmediler :S

Necmati

Necmati

Üye
11833'ü arasydın belki cebini falan verirlerdi bi memurun

arslansem

arslansem

Üye
Polisi şikayet edin :ehe

Burak

Üye
polisi polise şikayet edin :ehe

greenmile

greenmile

Üye
kimi kime şikayet edecen hepsi aynı bu yüzden polisleri hiç sevmem

lolaman

lolaman

Üye
Hmm bunlara bir çözüm bulmaları gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...