c6-01 için anna türkçe burada

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 için anna türkçe burada
evet arkadaşlar kendim bizat denedim ve tamamen türkçedir
1 öncelikle NaviFirm Plus 1.3 burdan indir : programı açıyoruz ve tlmizden tuşlardan *#0000# (software verrsion) öğreniyoruz ona göre indirecez rm-718 ve rm-601 vardır
3 onu öğrendikten sonra NaviFirm Plus 1.3 acıyoruz serverdan nokia care suite diyoruz ordan tlfonların rmleri çıkar ordan c6-01 in bize uygun olan rmsini seçiyouz zaten NaviFirm Plus 1.3 de dört bölüm var ilk bölümü seçtiniz ikinci bölümde versiyonları yazar ikincisinde 24.01 seçiyoruz anna oluyor kendisi üçüncü bölümde dilleri seçme var ordada euro2_benelux_silver veya black var tlnizin rengi hangisi ise onu seçin onuda seçtikten sonra dördüncü bölümden kendiliğinden işaretli olan bölümlere dokunmadan downlond from fire diyoruz dedikten sonra yeni klasör deyip seçtiğimiz rmnin adını yazıyoruz mesela rm-718 gibi o klasörü seçip oraya indiriyoruz ondan sonrası flash atmada ama o başka konu formlarda yazıyor hayırlı olsun
burdan resmi görün : http://www.mediafire.com/i/?etwww0jdexckbef

burdan resmi indir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu başlığını "Türkçe Anna" diye görünce ben de orjinali çıktı sandım.
Anlattığın şey Türkçe dil desteği olan "Hollanda Anna"sı değil mi?
Onunla ilgili açılmış bir konu başlığı var zaten.
(Benelux diye yazıyor bahsettiğin dosya adında? (Be)lgium-(Ne)derland-(Lux)emburg / Benelüks ülkeleri: Belçika-Hollanda-Lüksemburg)

Anlatım ve linkler için teşekkürler ancak benzer konu başlığı olduğu için kilitlenebilir konu, haberin olsun.

mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
Konu başlığını "Türkçe Anna" diye görünce ben de orjinali çıktı sandım.
Anlattığın şey Türkçe dil desteği olan "Hollanda Anna"sı değil mi?
Onunla ilgili açılmış bir konu başlığı var zaten.
(Benelux diye yazıyor bahsettiğin dosya adında? Benelüks ülkeleri: Hollanda-Belçika-Lüksemburg)

hayır kardeş kesinlikle yama falanyok ek birşey yapmaya da gerek yok inir ve flashla orjinal olulduğuda şudan anlayabilirsin yükledikten sonra oviden güncelleme görüküyor iki tane ben tamamen kendim denedim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım

02samsat

02samsat

Üye
Herkes ANNA sını tek tek konu açarak ve bizi heyecanlandırarak anlatıyor...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde okuyom yha saf gibi

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar navi deki 22.14 anna 24.01 belle değil mi?

karasahinemre

Üye
hayır

karasahinemre

Üye
farklı bölgelere farklı numaralarlar çıkıyor

gkyrn

gkyrn

Üye
farklı bölgelere farklı numaralarlar çıkıyor
yani? türkiyedeki iki kullanıcının birine 22.14 sürümü anna diğerine 24.1 sürümü anna değil ama sanırsam değil mi.herkes 22.14 sürümünü yükledi anna olarak..??

gkyrn

gkyrn

Üye

her ülkeye göre farkı güncellme sürümü var misal asyada 22 versiyonu kullanılıyo avrupada 24
peki biz anna yüklemek için hangi sürümü yükleyeceğiz navi den geldiğinde?konuyu açan arkadaş 24.1 sürümü demiş bir sürü kişi yok mu 22.14 le anna yükleyen.
belle yükleyenler hangi sürümle yüklediler peki? o zaman bi sürüm numarası hem anna hem belle için nasıl olabilir ki?

mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
peki biz anna yüklemek için hangi sürümü yükleyeceğiz navi den geldiğinde?konuyu açan arkadaş 24.1 sürümü demiş bir sürü kişi yok mu 22.14 le anna yükleyen.
belle yükleyenler hangi sürümle yüklediler peki? o zaman bi sürüm numarası hem anna hem belle için nasıl olabilir ki?

kardeş o dediğin 22.14 belli zaten alt sürüm birde türkçe değil 24.01 hem türkçe hemde üst sürüm anladın mı beni belle şimdilik yok bazı formlarda veriliyor ama türkçesine henüz rastlamadım navide yok ama bulanlar var sadece n8 için oda şimdilik önermem ama annada fazla bi değişiklik yok asıl değişiklik belleyle geliyor

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş o dediğin 22.14 belli zaten alt sürüm birde türkçe değil 24.01 hem türkçe hemde üst sürüm anladın mı beni belle şimdilik yok bazı formlarda veriliyor ama türkçesine henüz rastlamadım navide yok ama bulanlar var sadece n8 için oda şimdilik önermem ama annada fazla bi değişiklik yok asıl değişiklik belleyle geliyor
çok iyi açıkladın kardeşim :D

• Beğen
Tepkiler: mesutcoban

araz58

Üye
:tşk:

araz58

Üye
:tşk:

akyazılı54

Üye
iyi geceler bende yükledim bu anna yı yüklemez olsaydım telefon ingilizce oldu ne olacak şimdi bilmem nasıl yaparız bilen açıklarsa memnun olurum

ersinmustu

Üye
rm-601 için türkçe olanı yokmudur arkadaşlar rm-601 i seçince euro benelux cıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt