Symbian Belle'li N8-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
resim yokmuydu

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 imi değişmemmmm :p:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
SilentOne

SilentOne

Üye
nokia zaten açıkladı ki adının 801 olacagını hatta yeni politikaları böyle gelişecekmiş isim olarak benimki de 601 olurdu ama olsun :D
aslında c6-01 yerine nokia 601 olması lazım :D

Kedi Yavrusu

Üye
çıkar çıkar demekle olmuyor bu işler. Hepsi pazarlama işi. Hayatta o özelliklerden fazla çıkmaz.

birmot

birmot

Üye
benim cihazda zaten belle yüklü ozaman belle olan N8 ler N8-0,5 sayılır 0,5 işlemci ve ram romdan kırılır onlar eksik

SilentOne

SilentOne

Üye
eqer nokia androidli telefonlardan onde olmak istiyorsa bunları yapmassı lazm özellikle glaksi s2 den

estorak

estorak

Üye
daha symbianla uğraşan nokia adam olamaz :)

e_smile

Üye
eqer nokia androidli telefonlardan onde olmak istiyorsa bunları yapmassı lazm özellikle glaksi s2 den
kanka kafan mı güzel :D s2 den daha ii bi telefonu var mı nokianın ? s2 gibi telefon var mı hatta piyasada

pRime.

pRime.

Üye
çıkar çıkar demekle olmuyor bu işler. Hepsi pazarlama işi. Hayatta o özelliklerden fazla çıkmaz.
Çıkar çıkar, çıkmazsa almak için sebep vermez kimseye. ;)

----------Eklendi @ 10:33:36 ---------- Yazıldı @ 10:31:59 ----------

Şeklinin nasıl bişey olucağı daha bilinmio resim yok :d
Özellikler gerçek olmadığı gibi resim de yok, telefonun çıkacağı bile belli değil.

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
Çıkar çıkar, çıkmazsa almak için sebep vermez kimseye. ;)

----------Eklendi @ 10:33:36 ---------- Yazıldı @ 10:31:59 ----------

Özellikler gerçek olmadığı gibi resim de yok, telefonun çıkacağı bile belli değil.

Hoca telefon çıkacak kesinlikle özellikler gerçek değil diye bişey yok telefon çıkınca bu gibi özelliklerde olcak.

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
resmi tam olarak göremedim.ben sadece şunu söylemek isterim,n8 özelliklerinde bellenin betası böyle hızlı ve uyumlu ise,eğer 01 böyle çıkacaksa bırakın androidi forever symbian:yuru.

pRime.

pRime.

Üye
Hoca telefon çıkacak kesinlikle özellikler gerçek değil diye bişey yok telefon çıkınca bu gibi özelliklerde olcak.
Nokia'da çalışıyorsun sanırım helsinki'de. Ol-ma-ya-cak. Sitenin biri özellik sallıyo hemen atlıyosunuz.

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
_ardaa

_ardaa

Üye
Serdar gel biz seninle n8-01'i çıkartalım en iyisi ben birkaç özellik yazıyorum gerisini sen ekle

Ekran: qHD(540x960) 16milyon renk, ISP Clear Black
İşlemci : 1.2ghz quad core
ram : 1024mb
rom: 2048 mb
gpu: nvidia Tegra 2
Nfc, Bluetooh 3.0, wlan, fm transmitter, Usb OTG, HDMI
12mp 1080p

gerisini sen ekle haftaya çıkartalım bu modeli

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Serdar gel biz seninle n8-01'i çıkartalım en iyisi ben birkaç özellik yazıyorum gerisini sen ekleEkran: qHD(540x960) 16milyon renk, ISP Clear Blackİşlemci : 1.2ghz quad coreram : 1024mbrom: 2048 mbgpu: nvidia Tegra 2OS: Symbian BelleNfc, Bluetooh 3.0, wlan, fm transmitter, Usb OTG, HDMI12mp 1080pgerisini sen ekle haftaya çıkartalım bu modeli
Tamam Arda :D 4 inch ekran, çözünürlük bence 960x640 olsun en az, gpu powervr mp2 de olabilir şu 4 çekirdekli gpu varya, dlna da olsun kamera 16mp olsun gps'i unutmayalım, gyro sensörü falan... Daha da eklenebilir. :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
her önüne gelen çıkartıyor millet'de inanıyor bari biz çıkaralım:D

evet 16mp kamera olsun 4inch iyi:D

hayal gücünü zorlayalım 2 hafta sonra çıkarırız:kop:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
serinaga

serinaga

Üye
haydi hayırlısı bakalım ...

SilentOne

SilentOne

Üye
Serdar gel biz seninle n8-01'i çıkartalım en iyisi ben birkaç özellik yazıyorum gerisini sen ekle

Ekran: qHD(540x960) 16milyon renk, ISP Clear Black
İşlemci : 1.2ghz quad core
Nfc, Bluetooh 3.0, wlan, fm transmitter, Usb OTG, HDMI
12mp 1080p

gerisini sen ekle haftaya çıkartalım bu modeli

bu da bnden
Ekran: qHD(540x960) 16katrilyon renk, amoled flexible oled plus ısb clear black 3d
İşlemci : 4.2ghz i7x2 exterme
Nfc, Bluetooh 4.0, wlan, fm transmitter, 2xUsb OTG, HDMI
2x12mp 1080p 3d
trible tochh display
dahli 128gb harici 512 gb e kadr yükseltiliyor
şarj süresi 48 saat tararuf modunda 4 gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt