aslında c6-01 yerine nokia 601 olması lazımnokia zaten açıkladı ki adının 801 olacagını hatta yeni politikaları böyle gelişecekmiş isim olarak benimki de 601 olurdu ama olsun![]()

Çıkar çıkar.çıkmaz. N8 ile c7 ufak farkları gibi olur yine.
Androidin de maemo 5'ten çaldığını unutmamak lazım.Evet Android'in arayüzünü kopyalarken hızınıda kopyalamayı unutmamışlar![]()

kanka kafan mı güzeleqer nokia androidli telefonlardan onde olmak istiyorsa bunları yapmassı lazm özellikle glaksi s2 den
s2 den daha ii bi telefonu var mı nokianın ? s2 gibi telefon var mı hatta piyasadaresim yokmuydu
Çıkar çıkar, çıkmazsa almak için sebep vermez kimseye.çıkar çıkar demekle olmuyor bu işler. Hepsi pazarlama işi. Hayatta o özelliklerden fazla çıkmaz.
Özellikler gerçek olmadığı gibi resim de yok, telefonun çıkacağı bile belli değil.Şeklinin nasıl bişey olucağı daha bilinmio resim yok :d
Katılıyorum.daha symbianla uğraşan nokia adam olamaz![]()
Çıkar çıkar, çıkmazsa almak için sebep vermez kimseye.
----------Eklendi @ 10:33:36 ---------- Yazıldı @ 10:31:59 ----------
Özellikler gerçek olmadığı gibi resim de yok, telefonun çıkacağı bile belli değil.
Nokia'da çalışıyorsun sanırım helsinki'de. Ol-ma-ya-cak. Sitenin biri özellik sallıyo hemen atlıyosunuz.Hoca telefon çıkacak kesinlikle özellikler gerçek değil diye bişey yok telefon çıkınca bu gibi özelliklerde olcak.
Tamam ArdaSerdar gel biz seninle n8-01'i çıkartalım en iyisi ben birkaç özellik yazıyorum gerisini sen ekleEkran: qHD(540x960) 16milyon renk, ISP Clear Blackİşlemci : 1.2ghz quad coreram : 1024mbrom: 2048 mbgpu: nvidia Tegra 2OS: Symbian BelleNfc, Bluetooh 3.0, wlan, fm transmitter, Usb OTG, HDMI12mp 1080pgerisini sen ekle haftaya çıkartalım bu modeli
4 inch ekran, çözünürlük bence 960x640 olsun en az, gpu powervr mp2 de olabilir şu 4 çekirdekli gpu varya, dlna da olsun kamera 16mp olsun gps'i unutmayalım, gyro sensörü falan... Daha da eklenebilir. 
Serdar gel biz seninle n8-01'i çıkartalım en iyisi ben birkaç özellik yazıyorum gerisini sen ekle
Ekran: qHD(540x960) 16milyon renk, ISP Clear Black
İşlemci : 1.2ghz quad core
ram : 1024mb
rom: 2048 mb
gpu: nvidia Tegra 2
Nfc, Bluetooh 3.0, wlan, fm transmitter, Usb OTG, HDMI
12mp 1080p
gerisini sen ekle haftaya çıkartalım bu modeli