c6 format sonrası *#06# yapınca seri no çıkmıyor ve tl kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
c6 format sonrası *#06# yapınca seri no çıkmıyor ve tl kapanıyor
arkadaşlar ben c6-01 için anna yükledim sonra eski versiyonu 14.02 deri dönüş yaptım ama yaptıktan sonra *#06# yapınca seri no çıkmıyor tl kendiliğinden kapanıyor sim kartnı kabul etmiyor wireles te yok birde *#0000# yapınca dil kodu çıkmıyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

slant1111

slant1111

Üye
tüm dertler seni bulmuş cok karışık bi durum. Bilen biri arkadaşa yardm etsn..

serkanet

Üye
flash tam anlamıyla atılmamış yada flash dosyanda eksik rof felan olabilir navifirmden güncel pr 1.2 indir ve flashla

mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dediğin şeyleri yaptım zaten sürüm pr 1.2 yazılım versiyonu 14.02 seri no olmayınca sim kartıda kabul etmiyor bunu servise götürsm yaparlarmi garantiye girermi yardımlariniz için teşekkürler

serkanet

Üye
naviden yeniden indir pr1.2 yi flash attıktan sonra product kodunu tanımlar telefona demekki eksik dosya var gerek yok servise felan yeniden indir yazılımı flashla

mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
naviden yeniden indir pr1.2 yi flash attıktan sonra product kodunu tanımlar telefona demekki eksik dosya var gerek yok servise felan yeniden indir yazılımı flashla
evet dediğini yaptım şimdi yükleme yapıyor ama sonlarda eskiye göre bazı şeylerin az olduğunu anlıyorum yükleme yaparken yarıda test moduna geçiyor eskiden yükleme bitince o modda çıkardı şimdi o modda takılıp kalıyor bataryayi çıkarmak zorunda kalıyorum seri numarası görünmüyor ışte o product code var 059C260 olan o işte tlde görünmüyor

----------Eklendi @ 22:56:53 ---------- Yazıldı @ 22:50:11 ----------

usta bu seri numarasının çıkmamasının nedeni ne olabilir ve telefon 5 6 dk bir açılıp kapanıyor wireless niye yüklememis anlamadım ki bunların bir sebebi vardır ama ne

SilentOne

SilentOne

Üye
oviden tekrar yüklemeyi dene düzelir

mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
fatih982

fatih982

Üye
geçmiş olsun telefonun flashı yanmış bu senin çözebileceğin bitsorun değil benim daha evvel başıma geldi teli servise ver yaparsa onlar yapar 100 tl gibi bi masraf çıkar

mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun telefonun flashı yanmış bu senin çözebileceğin bitsorun değil benim daha evvel başıma geldi teli servise ver yaparsa onlar yapar 100 tl gibi bi masraf çıkar
kardeş tlnin herşeyi çalışıyor ama flashta atabiliyorum sadece seri numarasında sorun var yinede dediğin gibiyse garantisi var olmazmi dersin

fatih982

fatih982

Üye
yazılım güncellerken oldu dersen belki yiye bilirler ama biraz zor eğer telin üstündeki yazılım 14.02 ise ola bilir teknik sersivisin insafına kalmış benim e72 telefonum vardı onda başıma geldi sen sansınnı dene ama olmassa 50 yada 100 lira gibi bir fiyata yaptıra bilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
yerler yha dersin pr1.1 den 1.2 yeyükseltirken oldu die

mesutcoban

mesutcoban

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncellerken oldu dersen belki yiye bilirler ama biraz zor eğer telin üstündeki yazılım 14.02 ise ola bilir teknik sersivisin insafına kalmış benim e72 telefonum vardı onda başıma geldi sen sansınnı dene ama olmassa 50 yada 100 lira gibi bir fiyata yaptıra bilirsin
Evet usta şuan 14. 02 yükledim dediğim gibi flash atıyor ama seri no yok bende öyle diyecem zaten Oviden güncelleme yaparken öyle oldu diyecegim bakalım ne olack garantisi varda olur mu olmazmi bilinmez

madafaki

Üye
ya bişe sorcam 14 02 sürümü geri nasıl yükledın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt