Symbian belle kullanan arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
hocam belleyi indir,annayı dediğim gibi klasöre çıkart.telefonunu açık şekilde ovi suit modunda pcye bağla,sonra videoyu takip et.belle klasörünü masaüstüne çıkart,anna yıda dediğim yere,tamammı.

belle kurulum videosu

[video=youtube;vkjkh22iL_E]http://www.youtube.com/watch?v=vkjkh22iL_E&feature=player_embedded[/video]

alman annası linkleri

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/navifirm-kullanamayanlar-icin-anna-download-linkleri-534869.html

belle linkleri

• Beğen
Tepkiler: lefiero
lefiero

lefiero

Üye
    Konu Sahibi
hocam belleyi indir,annayı dediğim gibi klasöre çıkart.telefonunu açık şekilde ovi suit modunda pcye bağla,sonra videoyu takip et.belle klasörünü masaüstüne çıkart,anna yıda dediğim yere,tamammı.

belle kurulum videosu

[video=youtube;vkjkh22iL_E]http://www.youtube.com/watch?v=vkjkh22iL_E&feature=player_embedded[/video]

alman annası linkleri

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/navifirm-kullanamayanlar-icin-anna-download-linkleri-534869.html

belle linkleri

hocam naptın ya nutkum tutuldu çok çok çok çokkkkkkkkk sağolasın

WebStyle

WebStyle

Üye
hocam naptın ya nutkum tutuldu çok çok çok çokkkkkkkkk sağolasın

Hocam size tavsiyem en iyi garanti yöntem önce almanya annası ile teli flashlayın. Daha sonra belleyi uprade edin ya da dead flash atın. Tüm işlemler bitince de format atın. Telefon kendine gelsin. :)

• Beğen
Tepkiler: lefiero
lefiero

lefiero

Üye
    Konu Sahibi
Hocam size tavsiyem en iyi garanti yöntem önce almanya annası ile teli flashlayın. Daha sonra belleyi uprade edin ya da dead flash atın. Tüm işlemler bitince de format atın. Telefon kendine gelsin. :)
aynen dediğin gibi yapıcam fazla üstüne gelmemek gerek n8in :)

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
temennim herkesin belle yükleyip,yeni symbianı görmesidir.nokia candır,symbian hayattır:yuru

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
marsoy

marsoy

Üye
ya belki inanmazsın ben androidli tlfon aldım sıfır samsungun 850tlye sadece bende 2 saat durdu hemen gdip geri verdm zararına bıraksınlar androidi falan ya allah için :D ben nokiadan şaşmam arkadaş coca coladan şaşmadığım gibi :D:D

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
ya belki inanmazsın ben androidli tlfon aldım sıfır samsungun 850tlye sadece bende 2 saat durdu hemen gdip geri verdm zararına bıraksınlar androidi falan ya allah için :D ben nokiadan şaşmam arkadaş coca coladan şaşmadığım gibi :D:D

:ehe :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye

androidin tek artısı uygulama ve internet başka bir şeye yaramaz

bekir23

Üye
arkadaşlar ya belle kurma yok mu anna yazılmının üzerine kurmak şart mı birde belle türkçe dili yoksa yabancı mı

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaşlar ya belle kurma yok mu anna yazılmının üzerine kurmak şart mı birde belle türkçe dili yoksa yabancı mı

14.02 sürümünün üstüne de kurabilirsiniz. Anna'nın üzerine de. Ama önce annayı yükleyip ondan sonra belleye terfi etmek daha mantıklı ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. Forum da arama yaparak belle yükleme videolarına ulaşabilirsiniz..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Belle'yi Anna uzerine kurmak zorunda degilsiniz. Anna dosyalarini sadece phoenix'i kandirmak icin kullaniyoruz. Belle'ye istediginiz surumden gecebilirsiniz. Bendeki Belle PR1.0 üzerine kurulu mesela.

manisaa

manisaa

Üye
ıngilizce belle türkçe annadan daha iyi

rezzer

Üye
arkadaslar ben belleyi kuramıyorum ilk önce alman annasını mı kurmak gerekiyo ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yükle kardes o kadar dyorum sana ;)

Dampierre

Dampierre

Üye
şunu söyleyeyim, çıktığı ilk saat indirdim, ilki hatalıydı adamlar düzeltti, tekrar direkt olarak indirdim, o günden beri belledeyim. Mükemmel tek kelime ile.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
aynen bencede mükemmel yani..daha da iyilestirceklerini düşünyorum orjinal fw cıkana kadar :oke: sen yükle kardes nye beklemsm dyceksn

portakalmıyım

Üye
Müzikçalarında sorun var aynı albümden şarkılar dağınık gözüküyor. Bunun haricinde 10 numara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt