ikili konu mantık hataları-insanalrdan sogudum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
ikili konu mantık hataları-insanalrdan sogudum
beyler yer kaplasın istemedim 1.konu şu alaca karanlık ya bi insanı şah damarından ısısırsanız ölür ölmezmi birde insanlıga lanet kitabında kapat dendiginde inadına gidip açardım denmiş kapanması istenen bieşy açıktır ozaman açık olanı açamazsın
2.konu ya aklıma nedense böyle kızları wcde falan aklıma geliyor töbe töbe kızlardan soguyorum galiba düşünmemeye çalışıyorum böyle bazen işe yarıyor ama kdaha çok zorno izlemeliyim

'Patron

'Patron

Üye
sanirim sorunlarin var. simdi yavasca elindeki klavyeyi birak ve deniz kenarinda sessiz bir hayat sur.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bi uzmana danis

greenmile

greenmile

Üye
Lutfen kizlardan soguma onlar sensiz ne yapar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1703541
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Ben söyleyim dedim çıplak kadına bakan erkeğin gözü mahşer günü kurşun gibi erirmiş :(

----------Eklendi @ 23:16:35 ---------- Yazıldı @ 23:07:34 ----------

Eğer vampir hakkında soruların varsa benden başka kimseye gitme(h)
Durumu şöyle açıklayım vampir insanı ıssırıyor şah damarından,vampir bir yandan kanı emerken vampirin dişlerindeki zehir insana geçiyor ve insan hem zehirle hem şah damarının ısırılmasıyla ölüyor.Öldükten sonra zehir devreye geçiyor ve insan değişerek vampir olarak doğuyor anlatabildimmi?:cool

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
Ben söyleyim dedim çıplak kadına bakan erkeğin gözü mahşer günü kurşun gibi erirmiş :(

----------Eklendi @ 23:16:35 ---------- Yazıldı @ 23:07:34 ----------

Eğer vampir hakkında soruların varsa benden başka kimseye gitme(h)
Durumu şöyle açıklayım vampir insanı ıssırıyor şah damarından,vampir bir yandan kanı emerken vampirin dişlerindeki zehir insana geçiyor ve insan hem zehirle hem şah damarının ısırılmasıyla ölüyor.Öldükten sonra zehir devreye geçiyor ve insan değişerek vampir olarak doğuyor anlatabildimmi?:cool
adam edward beyler kaçın

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
vampirlerle ilgili sorun olursa bana gel (h)
şimdi vampir nasıl olunur diycem bebek gibi msxlap daki konuya dönecek yinede soruyorum vampir nasıl olunuyor şimdi kurt adam nasıl olunur diycek biriben söyliyim yalan dır kesim ama kurt etinibieşyleree katıp yiyomuymuşsun neymiş yalan yani düzmece ama vampirlik hastalık bildiğim kadarıyla öyle özel güçleri falanda yoktur

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
şimdi vampir nasıl olunur diycem bebek gibi msxlap daki konuya dönecek yinede soruyorum vampir nasıl olunuyor şimdi kurt adam nasıl olunur diycek biriben söyliyim yalan dır kesim ama kurt etinibieşyleree katıp yiyomuymuşsun neymiş yalan yani düzmece ama vampirlik hastalık bildiğim kadarıyla öyle özel güçleri falanda yoktur
vampirlere inanıyormusun :o

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
:ehe cinler dedinde cinler hakkinda sorularida bana sorabilirsiniz :ehe aram iyidir geceleri uyumuyom bu yuzden :ehe birini gordumde bizim buraya bazen ters ayakli kedi olarakta geliyolar :D

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
:ehe cinler dedinde cinler hakkinda sorularida bana sorabilirsiniz :ehe aram iyidir geceleri uyumuyom bu yuzden :ehe birini gordumde bizim buraya bazen ters ayakli kedi olarakta geliyolar :D
hacı büyümü müyü yapıyoalrsa söyle bana bi büyümüyü dua da edebilirler şu sıanvdan ful çekem

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
hacı büyümü müyü yapıyoalrsa söyle bana bi büyümüyü dua da edebilirler şu sıanvdan ful çekem
büyü yapanlara cinlerin musallat olma şansı çok fazla ayrıca Allah büyü yapanlara lanet etmiş ;)

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
büyü yapanlara cinlerin musallat olma şansı çok fazla ayrıca Allah büyü yapanlara lanet etmiş ;)
biliyorum zaten büyü yapanların çogu pişman gnoxis forumunda büyü yapanalr diye ankette çogu kişi pişman oldugunu yazmış en güzeli oyunu dürüstçe oynamak hileyle oynamışsın en sonunda ne faydası olacak zevkikini çıakra çıakra oynayalım bitirelmi oyunumuzu

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
biliyorum zaten büyü yapanların çogu pişman gnoxis forumunda büyü yapanalr diye ankette çogu kişi pişman oldugunu yazmış en güzeli oyunu dürüstçe oynamak hileyle oynamışsın en sonunda ne faydası olacak zevkikini çıakra çıakra oynayalım bitirelmi oyunumuzu
bence çalış ve dua et :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt