hocam eyvallah ya böyle bi gaza ihtiyacım vardıerdoğan yok be gayet herşey stabill beta sonuçta yani bence herşey çok güzel photo browserde ayrı güzellik kattı tlfonum n8 oldu eskiden 1110 kulanıyomuşuz arkadaşım bir iki program dışında beğeneceğine eminim belleyi mükemmel ya
şu an yüklemeye baslıyorum
belle zaten S^3 ün en son çıkabileceqi nokta

fena merak ettim şimdiphoto ayrı bi havaya soktu beni erdoğan lefiero arkadaşım inan bayılcaksın belleye herşey bi tarafa tlfon kullandığını farkedeceksn![]()
bana uyku haram bugunfena merak ettim şimdibana uyku haram bugun

şimdi N8.5 Kullanıyorum 
?inan belle çıkmasaydı tlfonu satcaktım n9da karar kılmıştım ama bu belle çıkınca vazgeçtim çünkü 12mp ve bütün usb girişlerini tanıyan takabilen bir tlfonu satmak içimden gelmezdi ama belle kurtardı tlfonumuşimdi N8.5 Kullanıyorum
![]()
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-nasil-kurulur-videolu-anlatim-534048.html bu linkteki gibimi yapmam gerekiyo ?hocam peki şu an 14.02 var bende (eski sürüm yani) direkt belleyi nasıl kurarım bu şekilde ?belle 3.2v golf 2 oyunu hariç AW Boardgames, pingpong, Transformers ve hero of sparta oyunlarını rahatlıkla oynatıyor. Şimdilik sadece bunlara bakabildim..
anna dosyalarını indir,dosyaları;
program files/nokia/phoenix/product/RM-596
klasörüne at.sonra videoyu takip et![]()
hocam peki şu an 14.02 var bende (eski sürüm yani) direkt belleyi nasıl kurarım bu şekilde ?
----------Eklendi @ 01:55:19 ---------- Yazıldı @ 01:53:27 ----------
belleyi yüklemek istiyodum ama onda nasıl bi yol izlemeliyim kardeş ?