Bırak Eray bu lafları :D
Bluetoooth Üye Konu Sahibi Xilence' Alıntı: Bırak Eray bu lafları Genişletmek için tıkla ... hırsızımmış gibi konuştun
Xilence Kapalı Hesap Kardeşim şimdi seni kafaya alıyorum desem yalan olur, iki laf yaptık hırsızım gibi dedin ya sana inanamıyorum .D
Kardeşim şimdi seni kafaya alıyorum desem yalan olur, iki laf yaptık hırsızım gibi dedin ya sana inanamıyorum .D
Bluetoooth Üye Konu Sahibi Xilence' Alıntı: Kardeşim şimdi seni kafaya alıyorum desem yalan olur, iki laf yaptık hırsızım gibi dedin ya sana inanamıyorum .D Genişletmek için tıkla ... Ne demek istiyorsan özelden açık açık söle karizmaya bişey olmasın mazallah ----------Eklendi @ 15:07:30 ---------- Yazıldı @ 15:04:28 ---------- aha gelmiş mesaj ----------Eklendi @ 15:10:05 ---------- Yazıldı @ 15:07:30 ---------- gönderdiğim mesaj onu güneşli havada şimşek carpmış gibi şok edecek
Xilence' Alıntı: Kardeşim şimdi seni kafaya alıyorum desem yalan olur, iki laf yaptık hırsızım gibi dedin ya sana inanamıyorum .D Genişletmek için tıkla ... Ne demek istiyorsan özelden açık açık söle karizmaya bişey olmasın mazallah ----------Eklendi @ 15:07:30 ---------- Yazıldı @ 15:04:28 ---------- aha gelmiş mesaj ----------Eklendi @ 15:10:05 ---------- Yazıldı @ 15:07:30 ---------- gönderdiğim mesaj onu güneşli havada şimşek carpmış gibi şok edecek
Bluetoooth Üye Konu Sahibi Xilence' Alıntı: Aman seni kafaya aldım o bana yeter. Genişletmek için tıkla ... neyse atla konunun üzerinden 7 sayfa oldu
Xilence' Alıntı: Aman seni kafaya aldım o bana yeter. Genişletmek için tıkla ... neyse atla konunun üzerinden 7 sayfa oldu
Bluetoooth Üye Konu Sahibi Xilence' Alıntı: 40 yıl önce Genişletmek için tıkla ... sen 12 yaşında değilmiydin ----------Eklendi @ 15:32:29 ---------- Yazıldı @ 15:27:14 ---------- kaçtı görüyormusunuz
Xilence' Alıntı: 40 yıl önce Genişletmek için tıkla ... sen 12 yaşında değilmiydin ----------Eklendi @ 15:32:29 ---------- Yazıldı @ 15:27:14 ---------- kaçtı görüyormusunuz
Bluetoooth Üye Konu Sahibi Parti zamanı belirlendi. ----------Eklendi @ 22:41:24 ---------- Yazıldı @ 21:55:22 ---------- Parti zamanı değiştirildi.Pelin ablanın sporu varmış
Parti zamanı belirlendi. ----------Eklendi @ 22:41:24 ---------- Yazıldı @ 21:55:22 ---------- Parti zamanı değiştirildi.Pelin ablanın sporu varmış
Bluetoooth Üye Konu Sahibi yinemi uygun değil ----------Eklendi @ 00:21:59 ---------- Yazıldı @ 00:16:22 ---------- Parti organizatöründen bir bomba patlıyor.İlk partimiz olacağı için bütün üyeler vip üye olacaktır!!!
yinemi uygun değil ----------Eklendi @ 00:21:59 ---------- Yazıldı @ 00:16:22 ---------- Parti organizatöründen bir bomba patlıyor.İlk partimiz olacağı için bütün üyeler vip üye olacaktır!!!
Bluetoooth Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: VIP'lığın anlamı kalmaz o zaman hacım Genişletmek için tıkla ... üyemi yapayım seni ozaman ----------Eklendi @ 00:43:41 ---------- Yazıldı @ 00:38:13 ---------- birisi yardım etsin ya beynim durdu kimse gelmezse diye korkuyorum
Dafny' Alıntı: VIP'lığın anlamı kalmaz o zaman hacım Genişletmek için tıkla ... üyemi yapayım seni ozaman ----------Eklendi @ 00:43:41 ---------- Yazıldı @ 00:38:13 ---------- birisi yardım etsin ya beynim durdu kimse gelmezse diye korkuyorum