LG p350 nasıl telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
LG p350 nasıl telefon
beyler LG P350 nasıl telefon sızce androıdı var ama pek guvenemiyorum 300e buldum 2 yıl garantılı 0 almayı dusunuyorum sızce nasıl ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende almayı düşünüyorum bime gelecekmiş ama bime de güvenemiyorum :hmmm

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya bende orda gordum 300mus normalde galıba 350 falan :ehe

fireman87

fireman87

Üye
Bim tam öğrenci dostu bunu simdi anladım :ehe bence o fiyata baska bi yerde bulamazssınız alın..

Ocean258

Ocean258

Üye
cok temız telefon.. 3 ay kullandım optımus black almak ıcın sattım.. tasarımı ekran kalıtesı hızı ve şarj suresı super bı cıhazdı bence.. tavsıye ederım pısman olmazsınç.ç. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan pıyasadaki.

okeb28

Üye
bende kullanıyorum ya benim şansıma yada telefon böyle hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar sürekli kapanıp açlıyor kendi kendine çok ısınıyor telefon garantisine yolladğımda ise bana hiçbirşey yapmadan geri gönderiolar ayrıca arka kapakta hava boşluğu var ve oynama yapıyor verdğim 350tlye yanıyorum alıcak olan varsa hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar bu fiata bu özellikler dyp almak isteyn arkdşlar olablr ama ben eksilerini yazıorum...

tlh1243

Üye
ACİL CEVAP BEKLİYORUM :

sizce 5800 ı telefoncuya satıp bunu mu alıyım 5800 a devam mı ediyim :D
bir veya birbuçuk ay sonra bütce 550 liraya çıkıyo ozaman daha iyisinimi alıyım yani siz bana en iyisi 550 lira telefon tavsiye edin android olsun ve kaliteli olsun kamera lens, kapasitif ekran kalitesi vb....

fireman87

fireman87

Üye
ACİL CEVAP BEKLİYORUM :

sizce 5800 ı telefoncuya satıp bunu mu alıyım 5800 a devam mı ediyim :D
bir veya birbuçuk ay sonra bütce 550 liraya çıkıyo ozaman daha iyisinimi alıyım yani siz bana en iyisi 550 lira telefon tavsiye edin android olsun ve kaliteli olsun kamera lens, kapasitif ekran kalitesi vb....

1 sene sonra ne cihazlar cikar.. Simdiden heveslenme bekle derim ben sana :oke:

zeusahmet

zeusahmet

Üye
bende optimus me aldım forumda tavsiye üzerine pişman değilim çok iyi telefon fiyatına göre ama daha daha fazla para bulacaksan bence de biraz bekle

fireman87

fireman87

Üye
bende optimus me aldım forumda tavsiye üzerine pişman değilim çok iyi telefon fiyatına göre ama daha daha fazla para bulacaksan bence de biraz bekle

Hayırlı olsun öncelikle.. Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla bakalım birazda olaya ; Sen o fiyata kaliteli bi cihaz aldın. Ama arkadasın beklemesi daja iyi olacak..

tlh1243

Üye
cevap için teşekkürler 2 ay bekliyim 600 e iyi bi android alıyım ben en iyisi ;) :naughty:

----------Eklendi @ 12:13:27 ---------- Yazıldı @ 12:12:33 ----------

huawei x5 kullanan varmı forumda sorularım olacak da ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt