hard format attım quick office gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım quick office gitti
arkadaşlar yeni fark ediyorum 5800 uygulamalarimda quick office yok olmuş 3-5gün önce hard format atmıştım ondan umuyorum. Acaba bi yerden temin edebilir miyim yada tekrar format atsam geri gelir mi? Dosya yöneticisinden girdiğimde hala telefon hafızasında system klasörunun içinde quickoffice diye klasör var içinde de unlockcodes diye klasör var o da boş

anılbaran

anılbaran

Üye
bumuydu derdin dur link atıyımm :D

estorak

estorak

Üye
peki hard format nasıl atarız ?

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Ben attım gitmedi

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
nerden bulabilirim bilsem indireceğim :)

----------Eklendi @ 12:47:46 ---------- Yazıldı @ 12:40:37 ----------

peki hard format nasıl atarız ?
Riskli bi iş pek tavsiye etmem kardeş ben çok kızdım ard arda 2 tane attım ekran dokunmatigi bozuldu bi gün sonra düzeldi. Ve bildiğime göre format sırasında bi sorun çıkarsa garanti dışına çıkıyor cihaz. Neyse telefonu kapat yeşil + kırmızı + fotoğraf çekme tuşu ve son olarakta telefonu açma tuşuna basılı tut pin kodu sorana kadar sakin hiç birini bırakna pin ekranı gelince pin kodunu yaz tamamdir... Telefonun ilk günkü gibi oldu. Ama tekrar söylüyorum pek tavsiye etmem

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler telefondan girdiğim için link normal yazı olarak çıkıyordu anlayamadım bilgisayardan girince gördüm :)

BrainFree

BrainFree

Üye
Eseries telefonuma attım ama ovi lotus traveler mail felan gitti qulckoffice duruyor galiba eseries te sisteme yüklenmiş olarak sunuluyor.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
süresi geçmiş sertifika diyor nasıl çözebilirim bu sorunu kardeş?

anılbaran

anılbaran

Üye
BrainFree

BrainFree

Üye
telefonu hackleyerek sertifikaya gerek kalmadan flash atmaya gerek kalmadan hack yolu var hacklemek istersen pm at
***** çok tavslye edllmiyor bu aralar ve opda gibi sitelere imei nizi verirseniz imei'niz çinli çakma telefonlara konulabilir. Telefonunuz bidaha çalışmayabllir sertifika sorunu olanlarla uraşmayın daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt