illuminati kartları ve emolar

Sponsorlu Bağlantılar

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
illuminati kartları ve emolar
arkadaşlar çoktandır araştırıyorum bir arkadaşımız onlar bizim bilmemizi istiyor dedi isteseler hiç kimsenin illuminatiden haberi olmazdı bilerek kendilerini duyurdular [video=dailymotion;xinjr1]http://www.dailymotion.com/video/xinjr1_illuminati-kart-en-son-kart-vydeomuz_shortfilms[/video]orda emoalrda var bir kartta kartta yazanlar çıkıyor şimdi biri oldugu zaman basıldıgını nerden bilcez der ee olmayan bi kart seçtim ben ee olursa önceden basıldığını bileceğim şu illuminati .org daki sayaçta tahminimce arabsitanda bir deprem veya türkiye yunanaistan arasıan bir metor düşe bilir adamlar nasıl yapcak diyorsunuz ama deprem yaratan adamlar onudaayapar 99depreminide onlar yaptı görenler bilir denizden bir ateş topu çıkmış 2depremdede ha ben kas kafalıyım bişey olmaz hep bunlar yalan derseniz sizin bileceğiniz iş

TheCower

TheCower

Üye
Inanma böyle şeylere :) insanlar aciz başka da hiçbirşey değil

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
:megafon:

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
Inanma böyle şeylere :) insanlar aciz başka da hiçbirşey değil
buyrun okadar tvlerde görüyoruz okadar şey oluyor adamın dediğine bakın inanama böyle şeyleri kafamızın dikine gidiyoruz hiç araştırmıyoruz adamlar michael jacksonu öldürdü kartlar çıkıyor adam gelmiş inanma böyle şeylere diyor alın akpye okadar oy verdik adamalar mason çıktı iyimi

mangdaşire

mangdaşire

Üye
şu illuminati org da saldırı yapılcak zaman yazıyor sanırsam.bilgisayarın tarihini 7 aralık 2011 yap illuminati.org a gir.ingilizce "geç kaldınız" gibi birşeyler yazıyor.youtube den videoları izleyebilirsin,adamlar aynısı gibi hologram insanlar ve nesneler yapıyorlar.

Aege

Aege

Üye
denizden ateş topu çıkmışmış.güldürmeyin ya :D

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
bide ufolar geliyor kaçırma maçırma ufo taa adamalr antrometadan falan bizi görmeyemi gelcek şimdiki teknolojiye bakın yuvaralk uçaklar bikle yapabiliriz ve biz ufo diyoruz adamlar yiyor bizi resmen ömer çelakılla iltibata geçecemde şimdi telefonu falan dinlerler diye korkuyorum

TheCower

TheCower

Üye
Ne masonu ya onlar bir tarikat gibi bişey ben buna inanma demiyorum tabi devletin başına geçireceğin adamı iyi seçeceksın. O depreme inanma diyorum onlar yapmışmış..

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
denizden ateş topu çıkmışmış.güldürmeyin ya :D
lan töbe töbe ateş topu dediğim bildiğimiz ateş topu değil haarp prozesini uygualrken atmasferin bir katmanından dalgaları sektiriyolar etki olarakta bir ışık oluşuyor

----------Eklendi @ 15:30:46 ---------- Yazıldı @ 15:29:12 ----------

Ne masonu ya onlar bir tarikat gibi bişey ben buna inanma demiyorum tabi devletin başına geçireceğin adamı iyi seçeceksın. O depreme inanma diyorum onlar yapmışmış..
maloz detected kardeşim anlatamıyorum galiba aç youtubeyi they dont care about yaz orda michael jackson bir duvara dönüor duvardaki simgeyi söyle bana o şarkı çıkmadan bi önceki gün michael jackson çok büyük birşey açıklayacağmı dedi araştırmadan konuşuyorusn maloz gibi afedersin

----------Eklendi @ 15:34:09 ---------- Yazıldı @ 15:30:46 ----------

----------Eklendi @ 15:37:17 ---------- Yazıldı @ 15:34:09 ----------

quote:

Orijinalden alıntı:

Bence illimünati veya masonlar böyle şeyleri yapabilecek kadar güçlüyseler;yapacakları şeylerin dışarıya sızmasına sizin,benim gibi sıradan insanların bunları öğrenmesine imkan vermezler...Yanlış mı düşünüyorum?

1. amaç:korkutmak

2.amaç:insan sürekli duyduğu bir şeyden sıkılır ve ilgilenmez

3.amaç:senin düşündüğün gibi "bu kadar güçlü olsalardı bu bilgilerin sızmasına izin verilmezdi"dedirtmek ve inanmamalarını sağlamak

mstf_l

mstf_l

Üye
1)fazla michael sikkofield okuyorsun o adamı da sorgulamanı oneririm
2)en kucuk yeni dunya, aydınlanma vb kelilme duydugunuzda illimunati diyorsunuz yeni dunya yedim desem bana da illimunatici diyeceksiniz
3)Basbakanın "... Yeni dunyada turkiye onemli bir guc olacak..." tweetinden yola cıkıp ona da illimunatici dediniz. Ardından da yahudilerden aldıgı oduller falan filan
Madem turkiye yeni dunyanın yukselen lideri hani nerde kaldı bu yeni dunyadaki dinler ortadan kalkacak uluslar ortadan kalkacak kuralı sorarım size
4)6 aralık hicbir yerde tarih olarak hicbir kurala uymuyor nerde 9 11 nerde 11 yılda bir eylemler yine sorarım
5)bunları diyince bana kaskafalı deme bence de bu konu da birseyler donuyor ama siz okudugunuz gordugunuz herseye inanıyorsunuz biraz sorgulayın
Ya bunlar daha farklı seyleri gizlemek icinse

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
1)fazla michael sikkofield okuyorsun o adamı da sorgulamanı oneririm
2)en kucuk yeni dunya, aydınlanma vb kelilme duydugunuzda illimunati diyorsunuz yeni dunya yedim desem bana da illimunatici diyeceksiniz
3)Basbakanın "... Yeni dunyada turkiye onemli bir guc olacak..." tweetinden yola cıkıp ona da illimunatici dediniz. Ardından da yahudilerden aldıgı oduller falan filan
Madem turkiye yeni dunyanın yukselen lideri hani nerde kaldı bu yeni dunyadaki dinler ortadan kalkacak uluslar ortadan kalkacak kuralı sorarım size
4)6 aralık hicbir yerde tarih olarak hicbir kurala uymuyor nerde 9 11 nerde 11 yılda bir eylemler yine sorarım
5)bunları diyince bana kaskafalı deme bence de bu konu da birseyler donuyor ama siz okudugunuz gordugunuz herseye inanıyorsunuz biraz sorgulayın
Ya bunlar daha farklı seyleri gizlemek icinse
33.derecenden mason musun ya hayır ben reklamlardan doalyı diyiorum birsürü bilint alçı mesajı gizli hepside masonik zaten türkiye olmaz öyle birşey olsa çünkü türkiye nin çoğu müslüman ama mason olmadıgım içmi tam bir bilgim yok ama aralarına biri sızsa iyi olurdu son dediğinide ne gizliyceklerki 1. amaç:korkutmak

2.amaç:insan sürekli duyduğu bir şeyden sıkılır ve ilgilenmez

3.amaç:senin düşündüğün gibi "bu kadar güçlü olsalardı bu bilgilerin sızmasına izin verilmezdi"dedirtmek ve inanmamalarını sağlamak

çok ön yargılısın

----------Eklendi @ 15:56:59 ---------- Yazıldı @ 15:53:33 ----------

2012yede latın çağdeniyordu okadar araştırdım foton kuşağı falan hop arkasında yine masonlar çıktı adamlar çok usta bilmesen inanıyorsun

TheCower

TheCower

Üye
Ben sallamam bunları siz tartışın.

mstf_l

mstf_l

Üye
bildin rockefeller in torunuyum ayrıca da mitsubishi ailesinin kızıyla cıkıyorum butun dunya bizim olacak ha ayrıca da reptilian ırkındanım istersen gozlerimin fotografını yollayayım
simdi konuya donelim kardesim yok demiyorum ama tam olarak senin bildigin gibi degilse diyorum
Ayrıca cok onyargılı olmak karsına cıkan herseyi hemen kabul etmekten yegdir

Unutmadan ilk basta soylediklerim yalan lan yalan simdi siz onu da hemen kabullenip inanırsınız

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
bi bakıma hajklısın zaten bilsek ne bilmesek ne elimizden hiçbişey gelmez

mstf_l

mstf_l

Üye
iste onu demeyeceksin bu dunya da illimunati olmasa kapitalizm var somurgecilik var birilerinin dunya uzerinde oynadıkları oyunlar var bunların adı illimunati yada degil eger alternatifin varsa onların mallarını almayacaksın onların filmlerini izlemeyeceksin onların muziklerini dinlemeyeceksin kardesim o kapitalistlere gerek maddi gerek manevi destak vermeyeceksin okuyacaksın dinini kitabın Kuran ı Kerim i okuyarak, alimlerinin yazdıgı kitaplardan ogreneceksin omer celakıldan zekeriya beyaz dan falan degil

Biz le cola lescon doner ayran diyorsak bosa demiyoz kardesim :ehe

----------Eklendi @ 16:37:58 ---------- Yazıldı @ 16:35:11 ----------

interneti iptal mi ettircen :ehe

• Beğen
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
iste onu demeyeceksin bu dunya da illimunati olmasa kapitalizm var somurgecilik var birilerinin dunya uzerinde oynadıkları oyunlar var bunların adı illimunati yada degil eger alternatifin varsa onların mallarını almayacaksın onların filmlerini izlemeyeceksin onların muziklerini dinlemeyeceksin kardesim o kapitalistlere gerek maddi gerek manevi destak vermeyeceksin okuyacaksın dinini kitabın Kuran ı Kerim i okuyarak, alimlerinin yazdıgı kitaplardan ogreneceksin omer celakıldan zekeriya beyaz dan falan degil

Biz le cola lescon doner ayran diyorsak bosa demiyoz kardesim :ehe

----------Eklendi @ 16:37:58 ---------- Yazıldı @ 16:35:11 ----------

kıvırcık ömere laf yok ama yani heryerde onlardan var ta rtükte bile masonlar var ee neyapacan masonlar var diye haberdemi izlemeyelim dizidemi izlemeyelim adamlar aşmış geberceksek geberelmi buakdar beklemenin lüzümüyok ha dinimiz kurtulsun idye elimzden geleni yapalım ama elimizden birşey gelmiyor yapacak bieşy yok oturup izliycez

mstf_l

mstf_l

Üye

----------Eklendi @ 17:06:54 ---------- Yazıldı @ 17:02:12 ----------

ee o zaman elinden birsey gelmeyecegine bu kadar sartlanmısken bu konuyla milleti niye bilinclendirmeye calısıyon
bırak kardesim o zamn tv yi cok zor degil inan bana

NOT: o interneti mi iptal edecen yazısını baska konuya yazdım tarayıcı buraya yazmıs hata iste ozur dilerim ciddiye almayın

----------Eklendi @ 17:09:02 ---------- Yazıldı @ 17:06:54 ----------

hala yazıyor yaa en iyisi bi cerezleri temizleyek

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
bendede oluyor o toplanıp örgüt kuralım alalım elimize m143mü neyse döner başı gidelmi başbakana bak oğlum akıllı ol adam böyle işlere bulaşma adamalr yobaz gel bize koltuk çık yolla 2-3 ucak bombalasınlar şu haarpmı ne haltsa diyelim :d:

mstf_l

mstf_l

Üye
hala basbakan hala m143
ulan silahlarda onların zaten amacları bu bizi karıstırmak , kendi silahlarını satmak, bir tasla iki kus
Bi sey daha diyecem erdogan bunlardan madem niye en az uc cocuk nerde kaldı illimunatinin nufus azaltma planları nerde satanizmin 600milyon kisiyi cok kolay kontrol edillebilecegine inanmaları, nerde nufus azaltan asılar nerde bunlara yapılan trilyonluk bagıslar

bu ulkede bilinmeyen anlasılmayan herseyin sebebi erdogan sartlanma arkadas sartlanma baskalarınıda dusun

----------Eklendi @ 17:48:49 ---------- Yazıldı @ 17:35:19 ----------

• Beğen
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
hala basbakan hala m143
ulan silahlarda onların zaten amacları bu bizi karıstırmak , kendi silahlarını satmak, bir tasla iki kus
Bi sey daha diyecem erdogan bunlardan madem niye en az uc cocuk nerde kaldı illimunatinin nufus azaltma planları nerde satanizmin 600milyon kisiyi cok kolay kontrol edillebilecegine inanmaları, nerde nufus azaltan asılar nerde bunlara yapılan trilyonluk bagıslar

bu ulkede bilinmeyen anlasılmayan herseyin sebebi erdogan sartlanma arkadas sartlanma baskalarınıda dusun

----------Eklendi @ 17:48:49 ---------- Yazıldı @ 17:35:19 ----------

kendi m143 lerimizi yapsak :D s** o üç çocugu töbe töbe herkez aç pkk falan bi sürü şehit veriyoruz duydugum kadarıyla illumiant,inin parmağı varmış hakkerini oralarda bir kürt devleti kurcaklarmış orda bi göl vardı öyle bir metin geçti elime eskidenki başkanları eishteinmiş duyunca şok oldum ama tam inanmadım şimdi gelenler belgeselini izliyorum

----------Eklendi @ 17:56:35 ---------- Yazıldı @ 17:52:01 ----------

ya filmlerde bilinç altı mesajı olarak hep sex yazıları vardır bende çocukken çok çizgi film izlerdim diyorum neden sex yazıyoalr ne geçiyor ellerine genç nesil neden bukadar abaza öğrendim çocugum olursa tv pc yasak kafalarını bulandırıyolar

----------Eklendi @ 17:59:01 ---------- Yazıldı @ 17:56:35 ----------

buyrun izleyinde görün