Arkadaşlar acil diye konu açıyordum ama bu sefer harbi acil :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil diye konu açıyordum ama bu sefer harbi acil :D
Akrabamın world kartı var ayrıca dartyde çalışıyor yani çalışan olduğu için %5 + worlde %20 geri ödeniyor. İdeos x5i alsam mı ordan ? Yoksa nokia 600ü falan beklemem gerekir mi veya iphone 5i :D
569 lira fiyata.
540a geliyor %5 indirimle :d
108 lirada world karta geliyor.
432 lira gibi bir şeye geliyor sizce iyi mi yoksa bekleyeyim mi ?

Lenneth

Üye
Çok iyi

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Benim tek düşüncem şu ya fiyatı arttırıp galaxy s xperia neo almak ama zor biraz ya da galaxy tab almak(annem istiyor hem o zamana kadar nokia yeni modeller, iphone 5 androidli yeni telefnlar çıkar) Tabı ben de kullancam tabi yanına da şimdilik 5800la sonrada symbianla devam mı etsem ya da galaxy gio mini tarzı bir şey mi alsam ? O zamana 300e düşer zaten.

__xXx__

__xXx__

Üye
bence bekle yeni çıkan cihazlardan alırsın

nalcam22

nalcam22

Üye
x5 dartyde warmı

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
bence bekle yeni çıkan cihazlardan alırsın
Sanırım beklemek iyi olcak gibi tablet alsam mı ya ? Telefn önemli ama 5800iyi kötü idare ediyor şimdilik beni tablet alırsam internet performansı daha iyi tabiki de laptop var ama kapının önüne balkona falan çıkaramıyorum istediğim zaman tablet olunca laptobu arar mıyım ki ?
x5 dartyde warmı
Var 569 liraKDV dahil fiyatı olarak gözüküyor

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş tablet pc olarak ne almayı düşünüyorsun onun içinde şunu söyleyeyim ttnet reklamlarına kanıpta motorola xoom tablet alma samsung ya da apple öneririm tabi bulursan htc flyer mıydı ne onu al

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş motorola almam ayrıca fiyatı da bayağı pahalı exper veya galaxy tab düşündüm ama yok ya telefon biraz daha mantıklı gibi geliyor sizce nasıl ?

__xXx__

__xXx__

Üye
senin ihtiyacın neye yönelikse mantıklı olan odur balkona çıkıp pc ile uğraşmassan da olur ama telefon lazım ise eski telefonun miyadı dolmuşsa telefon al bence telefon alırkende bütçene x5 uyuyosa x5 al ben o markaya para verme yanlısı değilim ama kullananlar memnun demekki o cihazın gideri var

Uruloki

Uruloki

Üye
bence bekle tüm modeller piyasada değil piyasa otursun iyice ucuzlar modeller

anılbaran

anılbaran

Üye
bekle kardeşim acele etme

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım en iyisi beklemek olucak peki ne zamana doğru almam gerekior ekim sonunda düşünüyorum ama iphone adından söz ettirirse bayağı ona da dönebilirim ipod touch şeklinde ama iphone alcak para nerdeeee :D

fireman87

fireman87

Üye
x5 istediğin özellikleri vermeye bilir.. Daha sonra ben bu cihazı satabilirim diyorsan al derim simdiden, ama satamazsan hiç elleşme bence..

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
satmak zor markadan dolayı en iyisi beklemek olucak ekim aonuna doğru her şey çıkar dimi belki tablet de alabilirim ama 5800 takozundan kurtulmak lazım :D

Ocean258

Ocean258

Üye
çin malı urunlerıne karsıyım ama bu telefon ıcın cok olumlu yorum gordum... Sansını denesen cok uzulecegını sanmıyorum..

buket2

buket2

Üye
bence bekle....

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyorum zaten arkadaşlar en az ekim sonu ama tam olarak ne zaman almam gerekirr ?

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
acele etme yoksa pisman olursun :)

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
O zaman beklicez mecbur :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
bence sevgililer gününe kadar bekle çok ciddiyim o zaman dehşet indirimler türüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt