cepnetle 1.2 gb indirme çalısması :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
cepnetle 1.2 gb indirme çalısması :)
arkadaşlar pes 2012 demosunu vodafone cepnet paketiyle indirmeye çalışıyorum sizce kaç saat veya gün sürer :)

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben 300-400mb lık olanı edge ile akşam bırakıyordum sabah inmiş oluyordu fakat bu kaç saat sürer bilmem

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
ben şöle yapıyorum baya yavaş şuan nrml internetten 2 tane film indryrum operadanda oyunu indiyorum baya uzun sürecek orası kesin :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Saniyede 10 kb inse :)
dakikada 600 kb, saatte 36 mb, 24 saatte 864 mb iner :) sana bu hızda rahat 35 - 40 saat lazım :)
eğer saniyede 20 kb inse dakikada 1200 kb, saatte 72 mb, gün bitmeden inmiş olur :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Saniyede 10 kb inse :) dakikada 600 kb, saatte 36 mb, 24 saatte 864 mb iner :) sana bu hızda rahat 35 - 40 saat lazım :)eğer saniyede 20 kb inse dakikada 1200 kb, saatte 72 mb, gün bitmeden inmiş olur :)
Operada ne kadar indğide belli olmuyo 0/1.2gb yazıyo :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Uc web ile indir devam etme özelliği var çok dehşet bişey :) teli kapadım açtım hatları değiştirdim 80 mblik bi dosyayı 3 günde indirdim yani gayet sorunsuz çalışıyor.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
ben filmleri durdurup nrml internetten indriyim opera gıcık bişiy

TheCower

TheCower

Üye
Evet hız daha önemli

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
uc web nasıl iyimi

celibar

celibar

Üye
ben 250 mb lık pc'ye bağlayıp 5-5 buçuk saatte indirdim.1.2'yi heralde 36 saatte indirir.linkin devam etme özelliği yoksa ve %90 civarı olmuşken koparsa 36 saate yine bi 36 saat eklersin. :ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
malesef devam etme özelliği yoktu 300 mb da koptu bağlantı indirmekten vazgeçtim

Turan

Turan

Üye
.D bende aveadan akşamdan 5 film partı koyuyorum toplamda 300mb sabaha kadar inmiş oluyo.D

phasan

phasan

Üye
ınsallah 4g gelınce 3g kesın kulanırız ınsallah 3g kesıntısız kullansak ozaman ttnet den daha hızlı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt