de_la_vega_66
Üye
Şarkılarını Music klasörüne attın mı? Attıysan şu yolu takip et: Menü/Ayarlar/Tercihler/Genel/Kişiselleştir/Zil Sesi/Şarkılar/Tüm Şarkılar/
aynen dediğini yaptım hafıza kartında music klasöründe hepsi ve dediğin gibi tercihler den tüm şarkılara baktım ama veri yok diyor :S
aynı sorun bende de var. ben şu şekilde çözdüm. Galeriden şarkıyı buldum. seçenekler/sesi kullan/zil sesi olarak ata diyerek hangi tercihte kullanacağımı seçtim. ama gerçekten büyük bir sorun. bence çözülmesi gerekir.
ya daha hiç bi sorun çıkarmadı hele internet tarayıcısı çok güzel ya face nin gerçek sayfasında hiç bir sıkıntı çıkarmıyo daha önce kullandığım bütün fw lerde hata oluyordu bunda hiç sorun olmadı 
bir arkadaşımın telefonuna v52.00.101 yükledim şimdi telefonuna acil bir şekilde orjinal hale getirmesi gerekiyor alacak adam öyle istiyor ne yapmamız gerek çocuk 2 gündür bekliyor ne servise götürmüş yazılm atmışlar telefon bir daha açılmamış gözünü seveyim adım adım ne yapmam gerekiyor sen biliyorsun bu işleri yardımın gerekli