Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian ANNA C7 rm-675 22.14 hack
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belco2
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rom dahil RomPatcherPlus_3.0_autostart eklenildi
rom dahil installserver.exe eklenildi
çekirdek kilidi açık rofs2 rofs3 düzenlene bilir
boyabatlı
Üye
eline sağlık ilk defa bir hack bulabildim window 7 de atsam sakınca varmı yoksa xp mi daha iyi phonix için
belco2
Üye
Konu Sahibi
window 7 sakınca yok phonix için ben window 7 kulanıyorum phonix gayer güzel çalışıyo
Reşwan
Emekli Yönetici
Teşekkürler emeğine sağlık
gustimos
Üye
önceki yazılımda kapat falan demişti aynı hata tekrar çıkarmı
fatih982
Üye
kardeş eline sağlık sorunsuz hackladım telefonu ama tel biraz ağırlaşma yaptı zor grldiği için format atmadım ama ilk fırsatta formatlayacağım
kraldost
Üye
dili türkçemi annanız
mmb7982
Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler eline sağlık.bir şey soracağım ama verdiğiniz linkteki dosyalarla flashlamam hack için yeterlimi yoksa ekstradan işlem yapmam gerekiyormu?yani flashladığımız andan itibaren hackli olarakmı kullanıyoruz symbian annayı?yoksa yapmam gerekenler için yardımcı olabilirmisiniz?
öncelikle paylaşım için teşekkürler eline sağlık.bir şey soracağım ama verdiğiniz linkteki dosyalarla flashlamam hack için yeterlimi yoksa ekstradan işlem yapmam gerekiyormu?yani flashladığımız andan itibaren hackli olarakmı kullanıyoruz symbian annayı?yoksa yapmam gerekenler için yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşım birşey soracağım şimdi benim telefonun code si 059H320 gri metal bende bu hack i yükleyebilirmiim yoksa memesis ile code yi değiştirmem gerekir mi eğer gerekirse kodu söylermisiniz c7 rm-675 suan ki sürüm 14.2....yardim lütfen yani bu pro code önemlimi türkçesini seçmiş olsam c7 rm-675 ile ilgili dosyaları flash lasam olur mu
belco2
Üye
Konu Sahibi
bu senin kulandın telin urun kodu 059H320 o deyişmez yükledinizde bu urun kodun 059H320 bi sorun olmaz
blueyes42
Üye
teşekkür ederim arkadaşım ilgine peki neden orjinal dosyaları indirirken ürün kodu var neden sadece ülke ve renk koymuyorlar