işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemi
arkadaşlar 2-3 gündür sitede takılıyorum bi anna - belladır gidiyor.bunlar tam olarak nedir.symbian 3 ten farkı nedir açıklayan olursa çok sevinirim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sendemi bella diyorsun yuh artık :D

slant1111

slant1111

Üye
keske arastrsaydın braz arkadasim.

catdog136

catdog136

Üye
2side symbian güncelleştirmesidir. Sadece isimleri vardır. Pr 2.0 demek yerine anna demeyi tercih etmiştir nokia. Olay yani bundan ibaret. :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Anna ve Belle ayrı ayrı yazılımlardır. Bu yazılım güncelleştirmeleri ile telefon çok daha iyi bir performans göstermektedir. Özellikle Web tarayıcısı'nda gözle görülür bir hızlanma ve arayüz değişikliği var.

Bu yazılımlar Symbian^3 tabanlı yazılmış olup, yeni arayüz, performans geliştirmesi vs. yapılarak Nokia tarafından biz kullanıcılara sunuluyor.

"Anna" dediğimiz yazılım Türkiye için henüz resmi olarak çıkmadı. "Belle" diye bahsettiğimiz yazılım ise Nokia tarafından resmi olarak sunulan bir güncelleme olmadığı için sadece isteyenler yüklüyor bu yazılımı.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
Anna ve Belle ayrı ayrı yazılımlardır. Bu yazılım güncelleştirmeleri ile telefon çok daha iyi bir performans göstermektedir. Özellikle Web tarayıcısı'nda gözle görülür bir hızlanma ve arayüz değişikliği var.

Bu yazılımlar Symbian^3 tabanlı yazılmış olup, yeni arayüz, performans geliştirmesi vs. yapılarak Nokia tarafından biz kullanıcılara sunuluyor.

"Anna" dediğimiz yazılım Türkiye için henüz resmi olarak çıkmadı. "Belle" diye bahsettiğimiz yazılım ise Nokia tarafından resmi olarak sunulan bir güncelleme olmadığı için sadece isteyenler yüklüyor bu yazılımı.

bu forumun ve hatta bu ülkenin senin gibi insanlara ihtiyacı vardır arkadaşım gerçekten..soruyu soran arkadaş adınada teşekkür ediyorum.ben bu terimleri biliyorum ama senin gösterdiğin yardımseverliği diğer birkaç arkadaş göstermemiş.

Lenneth

Üye
Nokia'nın bir huyu vardır, telefonlarını yavaş ve sorunlu bir şekilde piyasaya sürer. Ondan sonra 6-7 ay güncelleme yayınlayarak sorunları düzeltir :)

Bu sefer yayınlanan güncellemelere isim verdi Nokia..

ssuu18

Üye
sitede videoları var izlersen görürsün daha hızlı ve daha yeni özellikler ümit ediyoruz

hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
üstadım valla araştırdım net bi sonuca varamadım.downgrade falan yaziyor bu terimide playstation3ten biliyorum versiyon düşürme işte bende telefonun hacklenmesi falan sandım.cgrylmz7 arkadaşım yazdıkların çok aydınlatıcı oldu tşk ederim bi sorum daha olacak.ben c6-01 kullanıyorm işletim sistemi şu an belle mi şimdi nokia bu annayı türkiyedeki kullanıcıların hizmetine sunarsa ben ovi suite yardımıyla bunu kurabileceğim değil mi yani ben telefonun işletim sistemini güncelleyeceğim sistemin adı anna olacak öyle mi?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
bu forumun ve hatta bu ülkenin senin gibi insanlara ihtiyacı vardır arkadaşım gerçekten..soruyu soran arkadaş adınada teşekkür ediyorum.ben bu terimleri biliyorum ama senin gösterdiğin yardımseverliği diğer birkaç arkadaş göstermemiş.

Bilgi paylaştıkça güzeldir.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
üstadım valla araştırdım net bi sonuca varamadım.downgrade falan yaziyor bu terimide playstation3ten biliyorum versiyon düşürme işte bende telefonun hacklenmesi falan sandım.cgrylmz7 arkadaşım yazdıkların çok aydınlatıcı oldu tşk ederim bi sorum daha olacak.ben c6-01 kullanıyorm işletim sistemi şu an belle mi şimdi nokia bu annayı türkiyedeki kullanıcıların hizmetine sunarsa ben ovi suite yardımıyla bunu kurabileceğim değil mi yani ben telefonun işletim sistemini güncelleyeceğim sistemin adı anna olacak öyle mi?

yok arkadaşım şuan bir adı yok sistemin,pr 1.2 olarak görünüyo olsa gerek
anna pr 2.0 kodu ile sürülecek güncelleme olarak ve biz bunu 4 5 aydır bekliyoruz ama gelecek inşallah :D
bellede pr 3.0 kodlu güncellemenin adıdır..onuda forumlardaki konulardan okuduğum kadrıyla söylüyorm 2012nin ilk aylarında piyasaya sürecekler
ve tüm güncellemelerini ovi suite ile yapabilrsin..

hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım şuan bir adı yok sistemin,pr 1.2 olarak görünüyo olsa gerek
anna pr 2.0 kodu ile sürülecek güncelleme olarak ve biz bunu 4 5 aydır bekliyoruz ama gelecek inşallah :D
bellede pr 3.0 kodlu güncellemenin adıdır..onuda forumlardaki konulardan okuduğum kadrıyla söylüyorm 2012nin ilk aylarında piyasaya sürecekler
ve tüm güncellemelerini ovi suite ile yapabilrsin..
çok aydınlandım aga eyvallah :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
rica ettim arkadaşım ne demek :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt