bı aksılık olmazsa ınş.
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: Gelcek tabii Genişletmek için tıkla ... başbaşa olmayıverelim.napalım
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: başbaşa olmayıverelim.napalım Genişletmek için tıkla ... o Kadarda plan yapmıştım
esra seyhan' Alıntı: başbaşa olmayıverelim.napalım Genişletmek için tıkla ... o Kadarda plan yapmıştım
Necmati Üye pelın_' Alıntı: baş başa kalın ısz o gecen bızım gıttıgımız yere gıdın ora sakınn Genişletmek için tıkla ... orası uğursuz geliyo anladın sen
pelın_' Alıntı: baş başa kalın ısz o gecen bızım gıttıgımız yere gıdın ora sakınn Genişletmek için tıkla ... orası uğursuz geliyo anladın sen
pelın_ Necmati' Alıntı: orası uğursuz geliyo anladın sen Genişletmek için tıkla ... hah ayok yok bişey olmazz
Necmati' Alıntı: orası uğursuz geliyo anladın sen Genişletmek için tıkla ... hah ayok yok bişey olmazz
Necmati Üye pelın_' Alıntı: hah ayok yok bişey olmazz Genişletmek için tıkla ... yok ya başkayer bakarız orası basıktı biraz
pelın_' Alıntı: hah ayok yok bişey olmazz Genişletmek için tıkla ... yok ya başkayer bakarız orası basıktı biraz
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: bu sefer sorun diil artık..idare ederiz Genişletmek için tıkla ... ivit
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: nereye Genişletmek için tıkla ... ohhhooo 3 gün geçti.sana güvenseydik meyve vermiştik ..zaten bizde iptal ettik
Necmati' Alıntı: nereye Genişletmek için tıkla ... ohhhooo 3 gün geçti.sana güvenseydik meyve vermiştik ..zaten bizde iptal ettik
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: ohhhooo 3 gün geçti.sana güvenseydik meyve vermiştik ..zaten bizde iptal ettik Genişletmek için tıkla ... ne yapcaktınızki haftasonu onlıne değildim çünkü
esra seyhan' Alıntı: ohhhooo 3 gün geçti.sana güvenseydik meyve vermiştik ..zaten bizde iptal ettik Genişletmek için tıkla ... ne yapcaktınızki haftasonu onlıne değildim çünkü
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: buluşucaktık işte Genişletmek için tıkla ... 2ekim geliyo yav sabır geliceksen benim konuya gelcem yaz isimleri alayım
esra seyhan' Alıntı: buluşucaktık işte Genişletmek için tıkla ... 2ekim geliyo yav sabır geliceksen benim konuya gelcem yaz isimleri alayım
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: 2ekim geliyo yav sabır geliceksen benim konuya gelcem yaz isimleri alayım Genişletmek için tıkla ... tamam talım
Necmati' Alıntı: 2ekim geliyo yav sabır geliceksen benim konuya gelcem yaz isimleri alayım Genişletmek için tıkla ... tamam talım