özledim teninin kokusunu özledimmm. :utan
pelın_ esra seyhan' Alıntı: özledim teninin kokusunu özledimmm. Genişletmek için tıkla ... özledim sımsıcak nefesını özledım
esra seyhan' Alıntı: özledim teninin kokusunu özledimmm. Genişletmek için tıkla ... özledim sımsıcak nefesını özledım
vapur dumanı Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: özledim sımsıcak nefesını özledım Genişletmek için tıkla ... Özledim sohbetini o sesini özledim
pelın_' Alıntı: özledim sımsıcak nefesını özledım Genişletmek için tıkla ... Özledim sohbetini o sesini özledim
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: necoooooo aşkım bana komik bişi anlatsana Genişletmek için tıkla ... valla yazarak yetenekli değilim Buluşmaya gelirsen görürsün ne kadar güleceğini
esra seyhan' Alıntı: necoooooo aşkım bana komik bişi anlatsana Genişletmek için tıkla ... valla yazarak yetenekli değilim Buluşmaya gelirsen görürsün ne kadar güleceğini
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: gelicem tabi hayatım.anlatırsın orda Genişletmek için tıkla ... Tamam Bebeğim
vapur dumanı Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: ıyı bulusmalar sıze Genişletmek için tıkla ... sen de geliyosun şekerim :P
Necmati Üye esra seyhan' Alıntı: sen de geliyosun şekerim :P Genişletmek için tıkla ... evet sende geliyon Pelin_
esra seyhan' Alıntı: sen de geliyosun şekerim :P Genişletmek için tıkla ... evet sende geliyon Pelin_
pelın_ Nezamn ----------Eklendi @ 18:10:36 ---------- Yazıldı @ 18:10:19 ---------- Necmati' Alıntı: evet sende geliyon Genişletmek için tıkla ... hangı buluşma bu
Nezamn ----------Eklendi @ 18:10:36 ---------- Yazıldı @ 18:10:19 ---------- Necmati' Alıntı: evet sende geliyon Genişletmek için tıkla ... hangı buluşma bu