uyku ekrani .nss dosyasi paylasimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uyku ekrani .nss dosyasi paylasimi
arakadaslar bakin yeni bir konu baslatmak istiyorum.katilirsaniz mutlu olurum.hani nokia uyku ekran programi varya kendi resimlerimizden yapabiliyoruzya gelin
iste o guzel buldunuz C:/.nss dosyasini paylasalim.ilk ben veriyorum begenirsiniz umarim.yapmaniz gereken rar'dan cikartin C ana dizine koyun varsa degistirin hepsi bu.tabi nokia sleeping screen 0.55[9].zip yuklu olmasi gerekli.
burdan indirin:
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=5800wallpapers01symbian.jpg&s=839' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=nokia5800xmsnakesymbian.jpg&s=838' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=nokiaabstractsymbianzon.jpg&s=21' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>
burdanda indirebilirsiniz:
arkadaslar konun dogru yerini bilemedim dogru bolume tasinabilir.

trontr

Üye
ana dizine koyduktan sonra bişi yapmamız gerekiomu ???

----------Eklendi @ 17:28:46 ---------- Yazıldı @ 17:16:25 ----------

ben de bişi sandım yaa :D bildiğin fotoğraf paylaşmışın ne gerek varki şimdi :D zaten istediğin fotoğrafı nokia sleepin screen ayarlarından ekleyebiliosun. O kendi bit değerini değiştirio. Sen zaten bit değerini ya değiştirmemişsin ya da az değiştirmişsin gibime geldi. Sadece gürültü eklenmiş gibi duruodu. Ama gerek yok galerideki herhangi bir fotoyu ekleyebilirsin. :)

najanaja

najanaja

Üye

ben de bişi sandım yaa :D bildiğin fotoğraf paylaşmışın ne gerek varki şimdi :D zaten istediğin fotoğrafı nokia sleepin screen ayarlarından ekleyebiliosun. O kendi bit değerini değiştirio. Sen zaten bit değerini ya değiştirmemişsin ya da az değiştirmişsin gibime geldi. Sadece gürültü eklenmiş gibi duruodu. Ama gerek yok galerideki herhangi bir fotoyu ekleyebilirsin. :)

katılıyorum, konu gereksiz. Kardeş sen buraya konunu biraz deiştirip fotolarını paylaş isteyen indirip kullanır sleep screende
[h=2]Symbian^3 Wallpaper-Temalar[/h]

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadaslar dosyanin icindekiler degistirilmis durumda ben sadece resimlerini koydum o sekilde upload yapabildim.indirmeden yorum yapiyorsunuz.resimler jpg den png donustugu icin widget olarak jpg koydum ama dosyadakiler png dir lutfen yani.:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...