5800 a bekledigimiz güncelleme ile ilgili nokia açıklamama yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

_RYUK_

_RYUK_

Üye
güncelleme gelse gelse en fazla bi kaç güvenlik açıgı,biraz hız ve taryıcıda iyileştirme yaparlar.öyle abartılıcak kadar birşey yapmazlar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme gelse gelse en fazla bi kaç güvenlik açıgı,biraz hız ve taryıcıda iyileştirme yaparlar.öyle abartılıcak kadar birşey yapmazlar
htlm 5 desteklı tarayıcı ile faceden indirmeden video izlersin ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
emınmıesın bende nıye ızlenmıyo

ultrayer6

ultrayer6

Üye
emınmıesın bende nıye ızlenmıyo
kardeş evet arkadaşın da dediği gibi cwf'lerdeki tarayıcının aynısı.c5-03'e ve mini n97'ye gelen güncellemeden farklı bir güncelleme gelmez 5800'a.onlardaki tarayıcıda da izlenmediğine göre !? !?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
madem aynı tarayıcı nıye ızlenmıyo onda htlm 5 destedı var olması lazım fakat gene ızlenmıyoo bu nası iss akadaslar lar :hmmm

kcsoft

kcsoft

Üye
anıl kardeşim 5800 a bişey yapmazlar gibime geliyor artık

kcsoft

kcsoft

Üye
belli olmaz ama zaten ben bekliyom ama gelsinde istiyom :D
bugün aradım v60 güncellemesi için adam bana güncelleme ile bir bilgilerinin olmadığını söyledi tabi bide köntörlerde uçtu gitti :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla bilemicem :D

ozgunsero

Üye
Ben sattım 5800 ı Galaxy ACE aldım. hoş bunda da flash yok ama en azından artık kapanıyordu, çekmiyordu, oynatmıyordu, sorunluydu gibi şeyler yaşamıyorum, kafam rahatladı :D Haa bir de Angry Bird ve Plants vs. Zombies faktörü var ki. sadece bu ikisi için bile android değer :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben sattım 5800 ı Galaxy ACE aldım. hoş bunda da flash yok ama en azından artık kapanıyordu, çekmiyordu, oynatmıyordu, sorunluydu gibi şeyler yaşamıyorum, kafam rahatladı :D Haa bir de Angry Bird ve Plants vs. Zombies faktörü var ki. sadece bu ikisi için bile android değer :D
Eee napam sorduh muu :D

merlin19

merlin19

Üye
Symbian^3 mü gelirmiş :kop: :kop: :kop:
Yahu siz neyin kafasındasınız :D

1- Hayatta kaldırmaz o telefon symbian^3 'ü.
2- Kaldırsa bile gelmez, çünkü gelirse yeni Symbian^3 'lü telefonlar satılmaz. Bir pazarlama taktiği.
3- Oldu olacak belle de gelsin tam olsun :kop: :kop:

iyi güldüm ama yaa :D :D :kop: :D

symbian^3 'müş :D
Niye hocam windows 95 ten sonra 98 kullandık sonra 2000 sonra xp 2003 derken merdiveni dayadık windows 7 ye hatta windows 7 ölü denilen p3 lerde bile rahatca çalıştı imkansız diye birşey yok yapınca öyle bir olurki sende bende şaşarız nasılki bir pcde Windows , Linux , Mac Os gibi işletim sistemlerini rahatlıkla kullanıyorsun işletim sistemi nasıl sisteme uyum sağlıyor sence bilgisayar üreticileri 10 yıl sonra çıkacak yazılıma göremi yazıyor tabiki hayır demekki bir telefonda eğer android kurulu geliyorsa ve adamın canı ondan symbian 3 kullanmak istiyorsa yakında o bile gerçek olcak artık aşın kendinizi ha telefon ha pc farkı yok aynı sistem sabit değişen arayüz arayüz değiştiğine göre herşey olur nasıl burdan adamlar alıp cw sini yapyor ozaman onlarda imkansız olması lazım oluyorsa oda olur özel bir yazılımla bu gayet kolay şekilde telefona adapte edile bilir..benim görüşüm bu şekilde..

----------Eklendi @ 22:23:25 ---------- Yazıldı @ 22:15:00 ----------

öyle diyorsan öyledir. Ama şimdiden söyleyim hayal kırıklığına uğrayacaksın. :) çünkü bu güncelleme sadece 5800'a değil, c5-03, x6, n97 mini gibi telefonlara da beraberinde geldi. Aynı güncelleme olduğu için, dediğin olay olsaydı güncelleme gelmiş olan cihazlara (c5-03, n97 mini gibi) gelirdi.

Hem "adam satmış zaten satacağını güncelleme getirir" diye bir mantık olamaz. "ben sattım satacağımı artık tüm telefonlara symbian^3 yükleyim" demez nokia. Binlerce çalışanı + hissedarlar var bu şirkette. Herkes pay alıyor.

Son olarak, symbian^3 'ün bizzat kendisi ramde 130 mb yer harcamaktadır. 256 ramden geriye 126 kalmaktadır ki bu bile yetmemektedir symbian^3 'e. Sen kalkmş 128 mb ram'ê yüklenir diyorsun. program açmayı bırak, sistemin kendisi sığmaz o rame.

Ya ne kadar saçma:D adam satmış güncelleme olmaz v.s ya hocam bişi sorcam Windows xp kaç yıllık..? ha cevabın 8 9 seneyi devirdi gibi ise soruyorum zamanında win vista çıktıda ne oldu xp sarsıldı dediler bitti dediler hoppp microsoft sp 2 ile cevap verdi sonra win 7 çıktı aaa xp tahtından öldü artık destek yok v.s v.s denildi ne oldu..? Microsoft tekrar cevap verdi sp3 şimdi windows 9 gelyo yine diyecekler xp öldü artık bitti v.s v.s microsoft yine birşey yapacak:D Kapak gibi olacak millet niye windows xp oturdu artık belirginleşti yani 10 yıl daha kimse tahtını sarsamaz ha windows 7 nin oturmasıda 10 yılı bulur bu işletim sistemi olayı aynın pc olayı gibi birden bire birinden birine tak diye geçemezsin aşama aşama geçersin şimdi sen windows 95 kullanırken windows 7 ye geçtiğini düşünsene arada var 20 yıl sence alışırmı buna sistem yada sen tabiki alışmaz önce alt yapı sonra geçiş zamanı geldiğinde nokia aynen s^3 yada neyi düşünüyorsa ona geçer ha bir kriter koyar mesela win 7 de 512 ram şart yoksa yok belirli kriter altındaki telefonda o sisteme geçemez mesela s40 serisi gibi mantıksız şeyleri bırakın hayal gücünüzü azcık geniş tutun elin adamı neler yapıyor kaldıki sistemi değiştirmek:DD

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
k-o-n-u-m-u saptırmayalım arkadaşlar keyifli forumlar :D

gokcetepe

Üye
hocam bişi sorcam Windows xp kaç yıllık..? ha cevabın 8 9 seneyi devirdi gibi ise soruyorum zamanında win vista çıktıda ne oldu xp sarsıldı dediler bitti dediler hoppp microsoft sp 2 ile cevap verdi sonra win 7 çıktı aaa xp tahtından öldü artık destek yok v.s v.s denildi ne oldu..? Microsoft tekrar cevap verdi sp3 şimdi windows 9 gelyo yine diyecekler xp öldü artık bitti v.s v.s microsoft yine birşey yapacak:D Kapak gibi olacak millet niye windows xp oturdu artık belirginleşti yani 10 yıl daha kimse tahtını sarsamaz ha windows 7 nin oturmasıda 10 yılı bulur bu işletim sistemi olayı aynın pc olayı gibi birden bire birinden birine tak diye geçemezsin aşama aşama geçersin şimdi sen windows 95 kullanırken windows 7 ye geçtiğini düşünsene arada var 20 yıl sence alışırmı buna sistem yada sen tabiki alışmaz önce alt yapı sonra geçiş zamanı geldiğinde nokia aynen s^3 yada neyi düşünüyorsa ona geçer ha bir kriter koyar mesela win 7 de 512 ram şart yoksa yok belirli kriter altındaki telefonda o sisteme geçemez mesela s40 serisi gibi mantıksız şeyleri bırakın hayal gücünüzü azcık geniş tutun elin adamı neler yapıyor kaldıki sistemi değiştirmek

Windows XP desteğinin son tarihi 2014 yılı. O tarihten sonra xp'yle ilgili bir güncelleme çıkartmayacak Microsoft. XP ile diğer sistemleri kıyaslamak biraz saçma ama Win 7'nin çok daha üstün olduğunun farkındasınız herhalde. Bu yüzden her insan yeni sisteme geçer. Ben win7 çıktığı gibi geçtim. Aynı şekilde vista'da da aynısını yaptım. Şimdi win8 çıkınca direk ona geçeceğim çünkü iphone5 alabilecekken 3310'da kalmak saçma.. Ama işletim sisteminin modifiye edilerek ufaltılması sağlanırsa tabii ki 5800 için de güzel işletim sistemleri çıkacaktır ama hiç biri orijinal hali gibi çalışmaz, çalışamaz. Bu sürümde bile bir yığın sorun varken yeni sürümün çok üstün bir şey olmasını beklemiyorum. Beklememek de gerekir çünkü bizim satın aldığımız işletim sistemi bu. Diğeri ayrı bir şey ve ben olsam üstüne para alırım onu vermek için.
Neyse hepinize iyi muhabbetler. Ben de sizler gibi bekliyorum 5800 güncellemesini. Umarım artık çıkar. İlk duyurudan beri bekliyoruz..

Üst Alt