Bugatti Veyron 407 km ( MeRaKLıSıNa)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Bugatti Veyron 407 km ( MeRaKLıSıNa)
[video]http://www.cukurovaturk.com/VideoGaleri.aspx?VideoId=4[/video]

İzleyin Görün araba neymiş :)

lolaman

lolaman

Üye
431 degilmi son rekor seninki eski :)
Bugatti Veyron Super Sport'un, Alman Teknik İnceleme Birliği (TÜV) ve Guinness temsilcileri tarafından belirlenen 431,072 km/s'lik ortalama azami hıza ulaşarak, dünya hız rekorunu elde ettiği bildirildi.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş biz eskiciyiz karıştırma konunun içine ettin :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
motoru soğusun diye ne hava emiyodur varya püü :hmmm yollar boş olsun 400 km de 3 4 saatte malatyadayım :ehe

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Videoyu izlersen orda söylüyo zaten 1 dakikada benim 4 günde soludugum havayı içine çekiyor diyo :D

lolaman

lolaman

Üye
bunu alana benzinlik hediye ediyorlarmış :D

• Beğen
Tepkiler: bboyQ7
bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Bu araç TÜRKİYE'de Piyasaya sürülsün aynı günü tüp taktırmazlarsa adam değilim :D

lolaman

lolaman

Üye
zaten var türkiyede sahibinden.comda 3.200.000 dolar :D
[/URL]

twin15

twin15

Üye
Hayir en hizlisi. Shelby Tuatana mydi nydi .

lolaman

lolaman

Üye
twincim shelby tuatana diye googleye yaz sonuç bulunamıyor :D ne en hızlısı belki sscnin tuatanaya benzer bi modeli aklında kalmıştır? ama en hızlısı şüphesiz bugatti veyrondur kalkış yarışında eger pist kısa ise catherham f16 yı bile geçer :D bugattininki güncel degil son sürat 431,072 km/s

__xXx__

__xXx__

Üye
twincim shelby tuatana diye googleye yaz sonuç bulunamıyor :D ne en hızlısı belki sscnin tuatanaya benzer bi modeli aklında kalmıştır? ama en hızlısı şüphesiz bugatti veyrondur kalkış yarışında eger pist kısa ise catherham f16 yı bile geçer :D bugattininki güncel degil son sürat 431,072 km/s
arkadaşım bahsettiği araba shelby super cars kısaca ssc tuataradır 440 km sınırlanmış hızlı şu an seri üretimdeki en hızlı arabadır yani bugatti eskidi çöpe atın gitsin artık ve yabancı bi siteden edindiğim bilgiye göre ssc tuatara 1.70 sn de 100 km hıza ulaşabiliyor(arka tekerlekler kalkışta ön tekerleklerin eski hizasına gelince ibre 100 ü görüyor:D) veyronun son rekoru ise 2.2 yada 2.3 idi sanırım konunun içine iyice ettim:D

lolaman

lolaman

Üye

arkadaşım bahsettiği araba shelby super cars kısaca ssc tuataradır 440 km sınırlanmış hızlı şu an seri üretimdeki en hızlı arabadır yani bugatti eskidi çöpe atın gitsin artık ve yabancı bi siteden edindiğim bilgiye göre ssc tuatara 1.70 sn de 100 km hıza ulaşabiliyor(arka tekerlekler kalkışta ön tekerleklerin eski hizasına gelince ibre 100 ü görüyor:D) veyronun son rekoru ise 2.2 yada 2.3 idi sanırım konunun içine iyice ettim:D
abisi senin dedigin ibrede görünen şey ibrede 440 yazıyor ama 440 a çıkmıyor anladınmı? bugattininde ibresi 440 gösteriyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
abisi senin dedigin ibrede görünen şey ibrede 440 yazıyor ama 440 a çıkmıyor anladınmı? bugattininde ibresi 440 gösteriyor.
bana bak abisi benim dediğim araba sadece ibrede görünmüyor onaylandı ok? bugatti hayranları bunu kabul edemedi ama evet geçildinizz kusura bakmayın

lolaman

lolaman

Üye
linkini verirmisin o sayfanın :)

twin15

twin15

Üye

hayır aklımda öyle kalmıs.asıl sana guluyorum bılmeden konusma 440 km/h yapıyor.bugatti halt yemiş :kop:
buyur :
shelby tuatara :oke:

[video=youtube;sHNv2X99K24]http://www.youtube.com/watch?v=sHNv2X99K24[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt