bime gelecek lg optimus me hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
Bim'i bilmemde optimus me ye guvenebılırsın.. gayet kullanıslı telefon 3 ay kullandım bı sıkıntısını gormedım.. ekran kalitesi,tasarımı,şarj süresi ve işletim sisteminin android 2.2 froyo olması en memnun oldugum ozellıklerıydı.. oyun ve uygulamadada sıkıntı cekmıyorsun bu sayede google marketten bedavaya ındırebılıyorsun.. tavsıye ederım..

buket2

buket2

Üye
öncelikle optimus me çok iyi ve kaliteli bir telefon ayrıca arkadaşların dediği gibi kapalı olarak alacaksın sonuçta garantisi de var... sorun olacağını sanmıyorum fiyat süper kaçırma

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Me den bahsediyorsun ;) android 2.2 işletim sistemli bir smartphone ;) google market teki uygulama ve oyunlar bedava olan bir ürün.. neden güvenilir olmasın ki ?

'Patron

'Patron

Üye
Kesın al bimde yanına bide le cola bantlarlar ohh onuda içersin mis gibi sakın kaçırma derım.

• Beğen
Tepkiler: Ocean258 ve maymuncuk21
twin15

twin15

Üye
Bende Alıyorum.Sorun olmaz dimi çakma fln ?
hemen n73 satıyorum onu alıyorum :D

kopane

Üye
herşeyi bırak patronun yorumuna bak kop :D öldüm geberdim :D ben aldırabilirrsem aldırıcam kardeş :D taksit yapmıyorlarmış galiba o sıkıntı yaratabilir...

Ocean258

Ocean258

Üye
Bim'dede her yol varmıs ya.. adamlar le cola,le porta,dost yogurttan nerelere geldıler :)) bu fiyata optımus me'yı almanız mantıklı olur gercekten.. kullanmıs bırı olarak soyluyorum pişman olacagınızı hıc dusunmuyorum.. fıyatına gore en iyi smartphone'lardan birtanesi bence..

buket2

buket2

Üye
ya bende almayı dusunuyorum da Lg cabuk bozulmaz dımı beyler LGyı cok bılmıyorum yanı bı akıl verırsenız bıde normalde ne kadar bu tel mesela electroworldde kactan gıdıyo ?

lg gerçekten çok başarılı için rahat olsun... bende optimus me kullandım harika bir telefon gerçekten kaliteli.. yalnız bimde satılıyor ve o işe yaramaz markette düzgün bir çalışan olmadığı için ürünleri kurcalıyorlar mutlaka kapalı kutu olmasına dikkat et...fiyatı çok uygun normlade 387 tl den satılıyor teknomarketlerde. bu fırsatı kaçırma....

salperde

salperde

Üye
evet bim dia sa vb marketten aldığın telefonun kutusu boş gibi sadece şarz cihazı vardır ama kulaklığını bulamassın...

----------Eklendi @ 19:10:22 ---------- Yazıldı @ 18:57:21 ----------

peki bu telefonda ücretsiz navigasyon varmı?

eminkaya24

Üye
Bugün sabah 08:45'te Bim'e uğradım, 10-12 kişi vardı sırada, sadece 3 adet cihaz gelmiş (Kasiyer kız civardaki bimler içinde en çok kendilerine geldiğini söyledi.) Sıranın en sonunda olmama rağmen cihazın biri de benim kısmetimmiş, zira o sırada benimle birlikte toplam 3 kişi telefon için beklemişiz (h) İş yerine geldiğimde içindeki şarjıyla keşfebildiğim kadar baktım ve çok iyi bir karar verdiğimi anladım.

Kutu içeriğiyle ilgili herhangi bir şüpheye mahal vermemek için yazıyorum;
- Kulaklık
- Telefonun üzerindeki siyah kapak haricinde gri ve pembe renkli iki adet kapak
- 2 GB Micro SD hafıza kartı (Telefona takılı halde)
- Batarya
- Şarj Cihazı
- Usb kablosu
- Kullanma klavuzu
- E Bir de LG P350 Tabi ki :P:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Dostum hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan, ne ballıymışsın demekten yana alamıyacağım kendimi (:

Üst Alt