Gio 2.3 yüleyenler yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Gio 2.3 yüleyenler yardım
Root explorer bu sürümde çalışmıyor bi çözüm bulabilen varsa yardım edebilirmi

Yigit315

Yigit315

Üye
Link bu
bu upd_1 dosyasını hafıza kartına atın, telefonu, ortadaki tuş ve kapatma tuşu ile recovery modda açın, burda dokunmatik işlemediği için, ses açma kapama tuşu ile ikinci seçenek olan apply update from SD card ' a gelin ve orta tuşa basın. burda upd_1 dosyasını seçin, işlem tamamdır.

Ben denemedim.Ama çalıştığını söylüyorlar. ''Alıntıdır''

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Link bu
bu upd_1 dosyasını hafıza kartına atın, telefonu, ortadaki tuş ve kapatma tuşu ile recovery modda açın, burda dokunmatik işlemediği için, ses açma kapama tuşu ile ikinci seçenek olan apply update from SD card ' a gelin ve orta tuşa basın. burda upd_1 dosyasını seçin, işlem tamamdır.

yanlış anladın ve sanırım gio 2.3 ü rootlayan forumda ilk kişiyimdir root explorer sonlandı diyo

umutku84

umutku84

Üye
Link bu

nasıl root atılır diye sormuyo ama :D

----------Eklendi @ 16:57:02 ---------- Yazıldı @ 16:56:24 ----------

root expert ne işe yarıyo ki :hmmm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
root explorer normal dosyalarımda görünmeyen dosyaları görüntülüyo tap tap oynayanlar için gerek onun data dosyaları telefonun hafızasında

Yigit315

Yigit315

Üye
Pardon yanlış anlamışım

zenozz

Üye
bu root nedir bir acıklarmısınız arkadaşlar samsung galaxy gioalcam root illaki şartmı.nasıl yüklerim bir yardımcı olun

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bu root nedir bir acıklarmısınız arkadaşlar samsung galaxy gioalcam root illaki şartmı.nasıl yüklerim bir yardımcı olun
yönetici yetkisi çok güzel şeyler yapabilion

61semih

61semih

Üye
işletım sıstemınde ıstedıgını yapabılıyorsun sıstem dosyaları dahıl herseyı sılebılırsınde.kısacası hıcbır kısıtlamaya maruz kalmıyorsun +ları android marketı sınırsız kullanabılırsın,gereksız normalde sılınemıyen uygulamaları sılebılırsın
-lerı ise garantı kapsamından cıkar,farketmeden veya anlamadan onemlı sıstem dosyalarını ıstemeden sılebılırsın ve telefonu çökertebılırsın
ben program yazmayı bılsem rootlu cıhazlarda çalışan sistem dosyalarını sılen bır virüs üretir sonrada antı virüsünü üretirdım ekmek su gibi satardı :) yakında karşılaşmayız umarum bu virüsle

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
işletım sıstemınde ıstedıgını yapabılıyorsun sıstem dosyaları dahıl herseyı sılebılırsınde.kısacası hıcbır kısıtlamaya maruz kalmıyorsun +ları android marketı sınırsız kullanabılırsın,gereksız normalde sılınemıyen uygulamaları sılebılırsın
-lerı ise garantı kapsamından cıkar,farketmeden veya anlamadan onemlı sıstem dosyalarını ıstemeden sılebılırsın ve telefonu çökertebılırsın
ben program yazmayı bılsem rootlu cıhazlarda çalışan sistem dosyalarını sılen bır virüs üretir sonrada antı virüsünü üretirdım ekmek su gibi satardı :) yakında karşılaşmayız umarum bu virüsle
sehriyar var adam kendi rom unu yazdı

estorak

estorak

Üye
Şu root işini bi ben bilmiyorum heralde :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR BEN ROOT YAPTIM AMA ROOT GEREKTİREN "ROOT EXPLORER" ADLI PROGRAM ÇALIŞMIYO ÇÜNKÜ 2.3 İLE UYUMLU DEĞİL BU UYGULAMAYI BULABİLİRSENİZ SEVİNİRİM BUNA GÖRE CEVAP YAZARMISINIZ VE Bİ LİNK BULDUM AMA NASIL İNDİRECEĞİMİ BİLMİOM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt