Uyuşturucu Olmayan Bağımlılıklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit315

Yigit315

Üye

pringles hep pahalıydı ya bugünde pahalı ama tadı güzel :D

şu kokoreç olayı nereden açtım ya zaten acıkmıştım bu tuz biber ekti açlığıma :D

----------Eklendi @ 23:32:45 ---------- Yazıldı @ 23:32:01 ----------

yerinden yiyeceksin kokoreç heryerden yenmez yoksa sizin gibiler baharatı gazlarlar :ehe

hoca işin tekniği orda zaten.Ki karnın açsa kokoreç adamı doyurmaz.Zevk meselesi bu meret :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
arabayla yüksek sürat yaparken arkadan polisin gelmesi olayına bayılırım ama bana göre esas bağımlılık arabaların motor sesleri hemen hemen her gece bir kaç arabanın motor sesini dinlemeden uyuyamıyorum

greenmile

greenmile

Üye
eti cici bebe bunu abartısız 15 yaşına kadar yemişimdir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, birmot ve minoo
birmot

birmot

Üye
arabayla yüksek sürat yaparken arkadan polisin gelmesi olayına bayılırım ama bana göre esas bağımlılık arabaların motor sesleri hemen hemen her gece bir kaç arabanın motor sesini dinlemeden uyuyamıyorum

arkadan polis gelmesi türkiyede pek olmaz o anca amerikan filmlerinde oluyo araba sesini nerde dinliyorsun pc de mi ben uzun süre sanayide çalıştım motor tamircileri doluydu bol bol motor sesi ama insan bıkıyor motor meslek lisesi okudum bende öyle diyordum 16-17 yaşlarında aragaz falan motor sesi ama asıl önemli olan egzoz ve bas müzik bence motor inlemesi değil

----------Eklendi @ 23:45:54 ---------- Yazıldı @ 23:44:46 ----------

eti cici bebe bunu abartısız 15 yaşına kadar yemişimdir :ehe

bence de süper ben hala markette görünce alırım

• Beğen
Tepkiler: greenmile
__xXx__

__xXx__

Üye
arkadan polis gelmesi türkiyede pek olmaz o anca amerikan filmlerinde oluyo araba sesini nerde dinliyorsun pc de mi ben uzun süre sanayide çalıştım motor tamircileri doluydu bol bol motor sesi ama insan bıkıyor motor meslek lisesi okudum bende öyle diyordum 16-17 yaşlarında aragaz falan motor sesi ama asıl önemli olan egzoz ve bas müzik bence motor inlemesi değil

----------Eklendi @ 23:45:54 ---------- Yazıldı @ 23:44:46 ----------

bence de süper ben hala markette görünce alırım
vallaha kardeşim ben 15 16 yaşından beri dinliyorum bu sesleri 22 me gircem ama hala bayılıyorum sesleri de pc ye indirip mp3 e çevirip telefondan dinliyorum

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
açlar toplanıyorrrrrrrrr :eller:

• Beğen
Tepkiler: minoo
__xXx__

__xXx__

Üye
yav kokoreci bırakında aslında lahmacun arası acılı adana salata ve ayran olacaktı :D:D:D:ehe

birmot

birmot

Üye

vallaha kardeşim ben 15 16 yaşından beri dinliyorum bu sesleri 22 me gircem ama hala bayılıyorum sesleri de pc ye indirip mp3 e çevirip telefondan dinliyorum

ben sırf o sesler için 19 yaşında ilk ehliyetimi aldığımda doğan L aldım aragaz egzoz patlatma motor sıkıştırma arabaya g.. attırma falan sonra birgün çalıştığım şirkete ferrari geldi 1990 model 348 di galiba benim doğan 1992 model di bir tur kullandım ferrariyi dedim bune biz bisiklete binmişiz bunca zaman motor sesini o zaman anladım gerçek ses aracın içindeyken anlaşılıyor birde pınarbaşı pistinde ferrari f430 ve lamborghini kullandım motor sesine doyurdu beni ama 400 tlem gitti şimdi honda civic 2006 1.6 vtec es alcam açık hava filitresi falan abarth egzoz tam motor sesi bence honda da bağımlılık hastasıyız makinanın

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

ama satılmıyo artık :ağlarım:

minoo

minoo

Üye
Urfa dürüm :eller:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Su Böreği :D

__xXx__

__xXx__

Üye
ben sırf o sesler için 19 yaşında ilk ehliyetimi aldığımda doğan L aldım aragaz egzoz patlatma motor sıkıştırma arabaya g.. attırma falan sonra birgün çalıştığım şirkete ferrari geldi 1990 model 348 di galiba benim doğan 1992 model di bir tur kullandım ferrariyi dedim bune biz bisiklete binmişiz bunca zaman motor sesini o zaman anladım gerçek ses aracın içindeyken anlaşılıyor birde pınarbaşı pistinde ferrari f430 ve lamborghini kullandım motor sesine doyurdu beni ama 400 tlem gitti şimdi honda civic 2006 1.6 vtec es alcam açık hava filitresi falan abarth egzoz tam motor sesi bence honda da bağımlılık hastasıyız makinanın
bayramdan sonra leon almıştım birkaç parça satın aldım hava filtresi egzos sistemi falan bi de oda iptali için bugün yapıma vereceğim o seside kayıt edip zil sesi yapacağım

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Müzik.

Dafny

Dafny

Üye
Linkin Park.

• Beğen
Tepkiler: Xilence
__xXx__

__xXx__

Üye
her türlü kebap çeşidi lahmacun pide mantı daha sayam mı :D:ehe

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Muzik.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Turşu :D

__xXx__

__xXx__

Üye
aha evet mesela salata ama içinde marul salatalık domates biraz soğan ve az bişi de biber olacak:D

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt