Bada 2.0 final sürümünde LIVE WALLPAPER YOKKKK !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gizli99

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 final sürümünde LIVE WALLPAPER YOKKKK !..
itesinden geçilen habere göre bada final sürümünde live wallpaper özelliği bulunmayacakmış.

Neymiş efendim çok pil tükeityormuş, herhalde o yüzden vazgeçmişmişler..
bıraksınlar da ona biz karar verelim..

Olmadı bada olmadı bu sefer...

furkey

Üye
milletin olunca da kullanmayacağı bir özellik için neden bu kadar yaygara kopardığını anlamıyorum... Tamam olsaydı güzel olurdu ama bi live wallpaper yok diye badayı yerden yere vurmaya gerek yok...

miown

Üye
@furkey

ne yalan söyliyim kardeşim olsa iyi olurdu hakikaten, yani ne androidde ne de ios ta hiçbirşeye özenmedim, bir buna özendim ben, neden özendim bilmiyorum, dediğin gibi büyük ihtimalle kullanmam da, enteresan. neyse yine de bada mı seviyorum ben, herşeyini geçtim, hızı yeter :)

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşlar ben aylardır diyorum olmucak diye neden mi
bada ilk tanıtıldığı zaman animation effect dedi live wall demedi bu birinci kanıt
ikinci kanıt bada 2.0 smt formatında tema kullanıyor smt formatından live wallpaper olmaz
live wallpaper apk android tabanlı bir tema ancak bu hiçbir zaman wavede live wallaper olmucak demek değil
eğer apk okuyabilien bir yada android emülatörü yapılırsa wavede live wallpaper olur

furkey

Üye
arkadaşlar ben aylardır diyorum olmucak diye neden mi
bada ilk tanıtıldığı zaman animation effect dedi live wall demedi bu birinci kanıt
ikinci kanıt bada 2.0 smt formatında tema kullanıyor smt formatından live wallpaper olmaz
live wallpaper apk android tabanlı bir tema ancak bu hiçbir zaman wavede live wallaper olmucak demek değil
eğer apk okuyabilien bir yada android emülatörü yapılırsa wavede live wallpaper olur

bada 2 ilk duyurulduğu zaman live wallpaper hakkında sadece söylenti vardı yani millet kendini kandırdı.
Smt formatı temaların formatıdır ve bada 2 de smt formatı yerine başka bir format gelecek gibi.(Betalarda smt formatı açılmıyor.)
Android e özel bir apk uzantısı var ama bada da illa ki apk olacak diye bişi yok.

nidforspid

nidforspid

Üye
bada 2 ilk duyurulduğu zaman live wallpaper hakkında sadece söylenti vardı yani millet kendini kandırdı.
Smt formatı temaların formatıdır ve bada 2 de smt formatı yerine başka bir format gelecek gibi.(Betalarda smt formatı açılmıyor.)
Android e özel bir apk uzantısı var ama bada da illa ki apk olacak diye bişi yok.

bada 2.0 nin son betasında smt tema çalışıyor bu ne demek bada 2.0 de smt kullanılacak yine demek ,kullanılmasaydı sistem izin vermezdi son fw yi yükleyip appsden tema inidirn ne demek istediğimi anlarsınız

furkey

Üye
bada 2.0 nin son betasında smt tema çalışıyor bu ne demek bada 2.0 de smt kullanılacak yine demek ,kullanılmasaydı sistem izin vermezdi son fw yi yükleyip appsden tema inidirn ne demek istediğimi anlarsınız

son beta xpkh3 değil miydi :S Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :( Apps ten tema indirince çalıştığı doğrudur ama appsten indirilen temanın smt olarak indirildiği yanlış bir düşünce. Daha farklı bir sistem var. Temayı kurmak farklı temayı direk atıp çalıştırmak farklı...

nidforspid

nidforspid

Üye
son beta xpkh3 değil miydi :S Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :( Apps ten tema indirince çalıştığı doğrudur ama appsten indirilen temanın smt olarak indirildiği yanlış bir düşünce. Daha farklı bir sistem var. Temayı kurmak farklı temayı direk atıp çalıştırmak farklı...

evet o sürüm, farklı olduğunu iddia ediyosun o zman formatını söylede inanalım ,appsden indirilen tema nasıl smt olmuyor birde bunu açıkla lütfen hiçbir şey anlamadım??hatta tema indiirp stune programı açıp tema dizini bulup sana temanın smt olarak indiğini bile kanıtlayabilirim

pesper

Üye
çok da önemli değil

furkey

Üye
evet o sürüm, farklı olduğunu iddia ediyosun o zman formatını söylede inanalım ,appsden indirilen tema nasıl smt olmuyor birde bunu açıkla lütfen hiçbir şey anlamadım??hatta tema indiirp stune programı açıp tema dizini bulup sana temanın smt olarak indiğini bile kanıtlayabilirim

anlatmaya çalıştığım direk smt ler açılamıyor. Mesela bada da oyun ve programlar da öyle. Tanımlanabilen formatlarda iner ama pc den direk atsan çalıştırılamaz.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
boşa tartışmayın ben bile anlamadım ne b..ookk yediklerini :)

ibrahim1806

Üye
arkadaşlar biri bana allah rızası için cep_king daveti göndersin [email protected]

mkarakas058

mkarakas058

Üye
bada 2.0 final sürümü yok ki ortada o dediğiniz olsun

fullwar

fullwar

Üye
Arkadaşlar livewallpaper şehir efsanesi. Samsung yada Bada Dev. hiçkimse var demedi. Bu yok demek değil ama var demekte değil. Sabredin biraz.

furkey

Üye
Arkadaşlar livewallpaper şehir efsanesi. Samsung yada Bada Dev. hiçkimse var demedi. Bu yok demek değil ama var demekte değil. Sabredin biraz.

adamların yetkilisi açıklama yaptı yok diye :(

fullwar

fullwar

Üye
Bakalım çıksında bir LW olmasada olur.

yorgunazrail

Üye
bada 2 sacmalıgı hala devammı ediyor,eylül ayı ilk haftasıda bitti hala bada 2 den eser yok,illa telefonu sattıracaklar

fullwar

fullwar

Üye
Sat Yorgun Azrail. Kurtul bu meretten. Sonra bizide kurtar. :)

stanger79

Üye
ne live wallpaper mış arkadaş...herşey tamam bi o eksik sanki...

babay22

babay22

Üye
bada 2.0 olsun çamurdan olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt