sevgilime canımın içi yerine yanlışlıkla caminin içi dedım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
sevgilime canımın içi yerine yanlışlıkla caminin içi dedım
bu t9 büyük dert yav..

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
vay kardeş yandın ayıkla pirincin taşına 2 saat anlat dur

ultrayer6

ultrayer6

Üye
sen gene haline dua et ben "seni çok seviyorum" diyeceğime "seni b*k seviyorum" demiştim.

birmot

birmot

Üye
bende bu sorunu yaşıyorum T9 da aslı yazıyorum aşkı oluyor aslıcım yazıyorum aşkıcım oluyor kız sevgilim falan değil bir an dikkatsiz davransam mesajı yollasam işin içinden çıkamam acaba yollasam mı bir kere :naughty:

Cestus

Cestus

Üye
hacı bnde hocaya ilkokulun son günü cehennemni dibine kadat yolun var derken camiinin dibine kadar yolun var demiştim :D allaha şükür duymadı birmot ps2nin assasing cread 2si varmı kastamonuda bulamadım oyunu

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
:ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve Xilence
ultrayer6

ultrayer6

Üye
facebookdan görduğunu yazmak sana yakısıyomu hiç
valla panpa beğendiğim belli sayfalar var onlara baktım yok böyle bişi, acaba sen mi paylaştın diye duvarına baktım yok nereden böyle bir kanıya vardın? :)

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
T9 ile yazmayın kardeşim sorun çıkmaz başınıza böyle :D

birmot

birmot

Üye
hacı bnde hocaya ilkokulun son günü cehennemni dibine kadat yolun var derken camiinin dibine kadar yolun var demiştim :D allaha şükür duymadı birmot ps2nin assasing cread 2si varmı kastamonuda bulamadım oyunu

pc ps3 psp ve xbox360 için var Assassin's Creed II ps2 için bulamaman doğal bende ps3 var onda oynayıp bitirdim bu oyunu sende pc olanını indir oyna

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
valla panpa beğendiğim belli sayfalar var onlara baktım yok böyle bişi, acaba sen mi paylaştın diye duvarına baktım yok nereden böyle bir kanıya vardın? :)
incide gormedım bunu kendım yazdım zaten. illa capsmı atayım :D

Cestus

Cestus

Üye
al snaa özewllikler metin2 yi zar zor çalıştırıyor
nvidia geforce 5500x 512 galiba
1gb ram intel duo galiba ama dandik nasıl anlatsam carbonu bile zor çalıştırıyor öyle oyunları hayatta çalıştıramaz bu döküntü

ultrayer6

ultrayer6

Üye
assassin's creed iyidir

birmot

birmot

Üye
al snaa özewllikler metin2 yi zar zor çalıştırıyor
nvidia geforce 5500x 512 galiba
1gb ram intel duo galiba ama dandik nasıl anlatsam carbonu bile zor çalıştırıyor öyle oyunları hayatta çalıştıramaz bu döküntü

o zaman sen bu oyunu unut ya para biriktir pc yi topla yada ps3 al yoksa bu oyunlar zor

Dafny

Dafny

Üye
Eee o ne dedi?:ehe

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
:D aynen boyle :
afsfdtgxhfti <3 of askim :D

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
İyi Yırtmışsın Akif Reiz. :D

guero38

guero38

Üye
ee demişsen demişsin n olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt