Nabız ölçer uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Nabız ölçer uygulama
Symbian için nabız ölçer uygulama lazım bilen varmı arkadaşlar?

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
telle nabız nasılölçeksin yaa :s daha elektronik makineler doğru dürüst ölçemzken telle ölçmek akıl işi deilll

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Rambo haklı sanırım elle ölçmeye devam :bilmm

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Olabilir yav niye olmasın kalbinin üstüne koy hiç kıpırdatma vücudunu ve kalbin çarptıkça telefonun sensörü hareketleri algılar tabiki ve böyle bir program oldugunu biliyordum ama benim anlattıgım yöntemle mi çalısır bilemiycem :oke:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Okulda bi arkadaşta vardı parmak ucundaki sinirleri algılayarak ölçüyordu sanırım öyle bişeydi.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
yaw kendini öldüemekmi istiyorsun.sağlık ocağına gitmek çokmu zor.hayatın dha önemli

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
yaw kendini öldüemekmi istiyorsun.sağlık ocağına gitmek çokmu zor.hayatın dha önemli

Yaw bir nabız için ta sağlık ocağına gitmenin ne anlamı var :D El baş parmağını ya da işaret ve orta parmağı birleştirerek el bileğinin avuç tarafına bakan kısmına parmağını koyuyorsun. Damara denk gelmeye çalışıyorsun. Ardından hissediliyor nabız kolayca. Genellikle nabız ölçülen elin başparmak tarafındaki kemiklerin arasında kolaylıkla bulunuyor.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
biliyoruz okadarınıda sağlık okyorum zaten :D

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
hangi bölüm

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
ok :d

anılbaran

anılbaran

Üye
ya oyle programlar var ama yalancıktan onlar uydurmaca yanıı

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
derdiniz ne:ehe:

__xXx__

__xXx__

Üye
ya arkadaş boşversenize ya nefes alıp veriyosunuz ya o yeter ne gerek var nabız ölçmeye vallaha sağlığıma dikkat ettiğimi söyleyemem ama maşallah v24 motorlar gibi kalbim var

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş boşversenize ya nefes alıp veriyosunuz ya o yeter ne gerek var nabız ölçmeye vallaha sağlığıma dikkat ettiğimi söyleyemem ama maşallah v24 motorlar gibi kalbim var

Şükür namazı kaç rekattı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt