Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Ne Qt sorunuyla alakalı ne de telefona euro 2 falan yüklemeyle alakalı. Sorun tamamen nokia nın anna yazılımını çıkarmasından ve telefona yüklenmesinden sonra gerçekleşti. Anna güncellemesinden önce bütün uygulamaları yüklyeyebiliyorken şimdi bazı uyguamaları yükleyemiyorum(yükleme hatası alıyorum). Nokia Türkiye ile defalarca görüşmelerim sonucunda sorunun telefondan kaynaklı olmadığı, tamamen yüklenemeyen uygulamaların anna yazılımıyla konfigrasyon uyumsuzluğu sonucuna vardım. Çünkü bu yüklenemeyen uygulamalar tamamen anna güncellemesinden önceki sürüme entegre edilmiş uygulamalar olduğu için yeni yazılım sonrasında uyumsuzluk problemi yaşanıyor. (örneğin windows xp de çalışan programların windows 7 de çalışmaması gibi yada tam tersi). Nokia bu konuda yüklemede sorun çıkan uygulama yöneticileriyle görüştüklerini söyledi. Bunun üzerine bende madem anna yazılımı çıkmadan önce bütün bunların testlerini niye yapmadınız, neden çıkardınız ki anna güncellemesini dedim. Herhalde aynı sorunlarla belle güncellemesinden sonra da karşılaşıcaz bu gidişle...