yükleme iptal ediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
yükleme iptal ediliyor
arkadaşlar anna güncellemesinden sonra başıma gelmeye başladı gerek oviden gerekse kendim indirip kurduğum çoğu program yükleme başladıktan sonra yükleme iptal ediliyor diyip kapanıyor sadece bende mi yoksa sizde de aynı sorunu yaşayan varmı ? ..

xelat

Üye
Dostum euro2 anna güncellemesi yapmışsan yüklenmeyen programlar için telefon dilini ingilizce yap, programı yükle sonra tekrar türkçeye dönebilirsin. İstersen bunu dene...

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
normal ovi suite den yaptım güncellemeyi ama euro2 mi oluyor o bilmiyorum nerden anlayabiliriz teşekkürler bu arada ilgilendiğin için

xelat

Üye
Ovi Suiteden yapmışsanız ya telefonunuz yurtdışı çıkışlıdır ya da euro2 yani türkiye original firmware i değildir. Dediğim şekilde sorununuz çözülürse ii, çözülmezse Türkiye versiyopnu çıkınca onu yüklersiniz...

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur netten almıştım yurtdışı çıkışlı olabilir kutusunda germany felan bişeyler vardı alman yaptım yüklendi şimdi teşekkürler

LORİEN

LORİEN

Üye
kardeş bende seninle aynı durumdayım 24.001 kendi güncelledi ama bende önce böyle bi sorun yoktu sonra kendi kendime yav dedim bi formatlayayım da tertemiz olsun
sonra formatladım tertemiz oldu c7 kalas gibi hiç bişi yüklenmiyor ne yapacağım bilmiyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kardeş bende seninle aynı durumdayım 24.001 kendi güncelledi ama bende önce böyle bi sorun yoktu sonra kendi kendime yav dedim bi formatlayayım da tertemiz olsun
sonra formatladım tertemiz oldu c7 kalas gibi hiç bişi yüklenmiyor ne yapacağım bilmiyorum
turkce kullanmayin yada ingilizce kullandiktan sonra belle yukleyin.bence cin annasi varken daha mutluyduk hakli bulan begensin:oke:

• Beğen
Tepkiler: murathalic ve LORİEN
uribaju

uribaju

Üye
qt lerin hepsini yukle belki ondan olabilir

EMRHKYGSZ

EMRHKYGSZ

Üye
vay arkadaş aynı sorn bendede var böyle sçmalık mı olur ing çevir yükle tekrar türkçeye çevir kç gündür fena kuruldum bu işe annay miş peh

akçatlı

akçatlı

Üye
qt leri nerden yükleyebiliriz yardımcı olursanız seviniriz

emircelik9

Üye
qt yüklemene gerek yok, bende şimdi ingilizce yaptım denedim yüklendi

----------Eklendi @ 21:34:28 ---------- Yazıldı @ 20:56:34 ----------

Arkadaşlar ingilizce yaptım indirdim ve güncelleyince silinen oyunlarımda geldi ama türkçeye geri çevirince son indirdiklerim ve geri gelen oyunlar tekrak gitti. Ne yapmalıyım fikri olan varsa söyleyebilir mi. Bende telefonu ingilizce kullanıcam bi kaç gün :)

ali.oren

ali.oren

Üye
arkadaşlar anna güncellemesinden sonra başıma gelmeye başladı gerek oviden gerekse kendim indirip kurduğum çoğu program yükleme başladıktan sonra yükleme iptal ediliyor diyip kapanıyor sadece bende mi yoksa sizde de aynı sorunu yaşayan varmı ? ..
Öncelikle telefon dilini ingilizce falan yapmaya gerek yok, otomatik yapıyosun. Sonra anna güncellemesinden sonra bikaç gùncelleme daha çıktı, yazılım güncelleme den onlarıda yükle. Tel kapanıp açılacaktır, ya da sen kapat aç. Tel dili yine otomatikte mi kontrol ettikten sonra forumdan qt li bir uygulama kur. Sonra oviden istediğin qt li uygulamayı yükleyebilirsin. Ben öyle yaptım, cihazdan cihaza fark edermi bilmem...

treeblue

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Ne Qt sorunuyla alakalı ne de telefona euro 2 falan yüklemeyle alakalı. Sorun tamamen nokia nın anna yazılımını çıkarmasından ve telefona yüklenmesinden sonra gerçekleşti. Anna güncellemesinden önce bütün uygulamaları yüklyeyebiliyorken şimdi bazı uyguamaları yükleyemiyorum(yükleme hatası alıyorum). Nokia Türkiye ile defalarca görüşmelerim sonucunda sorunun telefondan kaynaklı olmadığı, tamamen yüklenemeyen uygulamaların anna yazılımıyla konfigrasyon uyumsuzluğu sonucuna vardım. Çünkü bu yüklenemeyen uygulamalar tamamen anna güncellemesinden önceki sürüme entegre edilmiş uygulamalar olduğu için yeni yazılım sonrasında uyumsuzluk problemi yaşanıyor. (örneğin windows xp de çalışan programların windows 7 de çalışmaması gibi yada tam tersi). Nokia bu konuda yüklemede sorun çıkan uygulama yöneticileriyle görüştüklerini söyledi. Bunun üzerine bende madem anna yazılımı çıkmadan önce bütün bunların testlerini niye yapmadınız, neden çıkardınız ki anna güncellemesini dedim. Herhalde aynı sorunlarla belle güncellemesinden sonra da karşılaşıcaz bu gidişle...

phoenix_

phoenix_

Üye
ben Türkçeye çevirince de düzelmedi.yani ingilizcede yüklü gözüküyor ama Türkçeye atınca uygulamalar gidiyor.Sanırım önce format falan atmak gerekirmiş ama vaktim yok.Ben de ingilizce kullanıyorum telefonu :D

KARGIN1

Üye
arkadaşlar öncelikle ben de n8 kullanıyorum 8 aydır.1. telefon ayarlarında dili ingilizce yapın.2.telefonda internetin aktif olması gerekiyor.wlan yada operator 3g gibi.bazı uygulamalarda 13mb boyutunda qt yüklemeye çalışır ve dil olarakta ingilizce olması gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt