Adminler, yeni mobil site nasıl olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
Adminler, yeni mobil site nasıl olacak?
mobil siteyi kapatacak kadar güzel birşey olmalı ki, biz de merak ettik tabi :D
sonuç olarak, neler olacak kısaca özet geçer misiniz lütfen merak ettik :)

0live456

Üye
Fırtına öncesi sessizlik mi desek acep :P

asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah çok güzel olur da girmek doyumsuz olur 2009 dan beri buradayım bizlerde daha kaliteli şeyleri hak ediyoruz :yuru

mstf_l

mstf_l

Üye
Ne zaman acılacagı hakkında bilgi var mı?

kpln04

kpln04

Üye
İfadelerde eklense süper olur

mstf_l

mstf_l

Üye
İfadeler sorun degil onlar kodlarını bildiktan sonra kolay yeterki mobil surum her telefonda acılsın

Necmati

Necmati

Üye
bu konuyu site hakkında bölümüne açsaydın adminler görürdü

zaza

zaza

Üye
bende bu butonu nereye koydular diyordum :D

phasan

phasan

Üye
bekleyelim gorelim

Dampierre

Dampierre

Üye
imzalar gözüksün, avatarlarda küçük bir şekilde gözüksün, son atılan mesajlar gözüksün daha kullanışlı olur o zaman. Normal siteye girince telefon zorlanıyor azcık :D

asigsasi

asigsasi

Üye
şuan telefon üzerinden giriyorum eskisi kadar kasmıyor bu halinin minyatürünü yapsınlar mobil site diye

ahmetc503

şuan telefon üzerinden giriyorum eskisi kadar kasmıyor bu halinin minyatürünü yapsınlar mobil site diye
Aynen resimlerin kalitesini düşürüp ve birkaç özellik daha düşürüp möbil site olabilir

Ozan

Ozan

Admin
Sorunlar olduğu için kapattık, henüz masaüstü forum temasının yapımı sürüyor mobil tema daha sonra yenilenerek yayına alınacak

Bugün sadece mobile-light temayı tekrar devreye aldık.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

aydnzara

Üye
Sorunlar olduğu için kapattık, henüz masaüstü forum temasının yapımı sürüyor mobil tema daha sonra yenilenerek yayına alınacakBugün sadece mobile-light temayı tekrar devreye aldık.
iyi yapmışsınız kardeşim mobile-light temayı tekrar açmakla 2 gündür mobil giremiyordum şimdi girdim tşk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt