Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
IPG. Görünmez ekran koruyucusu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
androidos
Üye
Konu Sahibi
IPG. Görünmez ekran koruyucusu
Arkadaşlar Görünmez ekran koruyucusu die bişey varmış lcd ekran telefonlar falan çizik hasarlardan koruyomuş bu ABD de özel olarak üretiliomuş bazı yerlerde zararları var falan diolar alsammı acaba ya siz ne dersiniz?
androidos
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar buforumda herkezin sorunlarına yardım için burda değilmi kimse önemsimiyosa söleyinkapatiyim üyeliğimi çıkayım 3-4 tane konu açtım hiç birine cevap yok bende buraya yardım için geldim cevabımı alıp gitmicem merak etmeyin
ahmetc503
ilk mesaj tarihi 05.09
ikinci mesaj tarihi 06.09
sadece bir gün bukadar hiddetlenmene gerek yok
okadar da olur millet saçma sapan bi konu açıyo sayfalarca cevap ben mantıklı bir konu açıyorum tek cevap bile yok bu her forumda olur ayrıca forumun belli zamanları var bazen forumda kimse olmuyor mesela bayram günü yani tamamen rütbe işi diyemezsin ayrıca o gördüğün büyük rütbeli herkes bi zamanlar acemi rütbeliydi
androidos
Üye
Konu Sahibi
Tamam yorum yapmıcam bu iş uzar
Narutodth
Üye
mehmetopuza hak veriyorum kimse sana cevap vermek zorunda değil ! ayrıca yardımcı olmak isterdim ama maalesef bilgim yok bu konuda..
androidos
Üye
Konu Sahibi
Bende zaten vermek zorundalar die bişey demedim!! burda rütbesi yüksek olan biri konu açtığında herkes oraya doluşuo düşük olan biri açtığında kimsenin umrunda değil lay lay lom nerde adalet
corrado18
Üye
bence konu amacından şaşmış
hippandra
Üye
ne rütbesi ya rütbeyi takan varmı vallaha cok ilginçsiniz arkadasım rütbeye göre cevapmı veriliyormmus şimdi
du bakalım daha ne günler göreceğiz
sublieutenant
Üye
cunior_19
Üye
piyasada bulursun evet çok faydalı bi jelatin..şu an kullanıyorum çizik içinde cebimde bozuk para olunca ekran çiziliyodu eski telefonumda.şimdi tertemiz istediğim zaman filmi söküp yenisini takıyorum..tavsiye ederim