Bu root işini hiç sevmedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizgedik

denizgedik

Üye
    Konu Sahibi
Bu root işini hiç sevmedim
Arkadaşlar birkaç hafta önce lg p350 aldım . telefonu aldıktan bir hafta sonra root diye birşey duydum araştırdım ama benim telefonuma root yapılmıyordu . bi program yükledim ve o program otomatik olarak root yaptı telefonuma . deneyimsiz olduğum için android marketi ve telefonu ilk aldığımdan itibaren içinde bulunan lg ev i sildim . Nasıl unroot yapabilirim bu işi nasıl iptal edebilirim . Diğelimki telefon bozuldu gittim yetkili servise yapın dedim yapmazlar mı ? para mı isterler . napcam lütfen yardım edin . Forumda uzun bi yazı var ama çok uzun okuyamadım :(

----------Eklendi @ 20:48:29 ---------- Yazıldı @ 20:26:36 ----------

offf offf şimdide kendi kendine telefon sıfırlandı tabi root bitmemiş lg ev de olmadığı için açılmıyo sadece siyah bir ekran ve üstte bildirimler yeri . Şimdi ben telefonu yetkili servise götürsem yapabilirler mi ??

galata7788

galata7788

Üye
odin ile yazılımını bulup tekrar yükle root gider evde gelir

• Beğen
Tepkiler: denizgedik
61semih

61semih

Üye
orjınal rom u bulup telefona yukle google amca yardımcı olur

• Beğen
KELGER

KELGER

Üye
evet bende bu rootu sevmedim çünkü root yapamadım da ondan.

yapabilen de sevmiyor yapamayan da.Kardeş zaten fazlalıkları kaldırmak için root yapılmıyormu.

• Beğen
denizgedik

denizgedik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şöyle bi program varmı lütfen Şimdi telefonu kablosuyla bilgisayara bağlıyacaz sonra bilgisayar üzerinden telefona program kurma . yani telefondan komut vercez şunu kur diye oda kurcak . var mı böyle bi program

----------Eklendi @ 10:50:48 ---------- Yazıldı @ 10:49:41 ----------

evet bende bu rootu sevmedim çünkü root yapamadım da ondan.

yapabilen de sevmiyor yapamayan da.Kardeş zaten fazlalıkları kaldırmak için root yapılmıyormu.
gingerbreak ı kur hızlı ve kolay root yapar tek tıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt