Ekran Koruyucu Filmlerin Farkları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Koruyucu Filmlerin Farkları
Arkadaşlar yeni alacağım telefona ekran filmi + silikon kap almayı düşünüyorum fakat gittigidiyorda o kadar çok çeşit var ki fiyatları da farklı anti-glare özellikten başka bir fark var mı yani görünüşten farklı olarak şunu alma bunu al denilecek bir durum var mı?

Teşekkürler

61semih

61semih

Üye
arkadasım bende aldım u kılıftan burdan almadım fakat cok memnunum telefonu koruyor ben donanımhaber den palakadır adlı kısıden satınaldım cuma gecesı sıparıs verdım p.tesı trabzona bana ulastı cokta memnunum fılelı kılıf+2 adet ekrankoruyucu jetatın 10tl hemde cok kalıtelı.varmı yokmu anlasılmıyor tavsıye ederım

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bende aldım u kılıftan burdan almadım fakat cok memnunum telefonu koruyor ben donanımhaber den palakadır adlı kısıden satınaldım cuma gecesı sıparıs verdım p.tesı trabzona bana ulastı cokta memnunum fılelı kılıf+2 adet ekrankoruyucu jetatın 10tl hemde cok kalıtelı.varmı yokmu anlasılmıyor tavsıye ederım

Palakadiri biliyorum DH'den elinde kalmamış. Acaba malzeme yapısı nasıl o delikli kabın sert mi yoksa silikon gibi yumuşak mı? Sertse elimi terletir silikondan alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt