Trıdent w-t5 androıd 2.2 froyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muspeh06

Üye
    Konu Sahibi
Trıdent w-t5 androıd 2.2 froyo

Slm arkadaşlar TRIDENT W-T5 ANDROID 2.2 FROYO telefonum var ve telefon hakkında baya bilgi sahibiyim bu telefon hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim:)

-Emre

-Emre

Üye
Way Be!! Trident telefonlarını takip etmiyodum hiç O da Mı Android oldu :))))

fireman87

fireman87

Üye
Şahsen pek beğenmiyorum, gerek teknik gerek donanım sıkıntıları çok fazla..

muspeh06

Üye
    Konu Sahibi
Ekremşanti

Ekremşanti

Üye
Ekran Görüntüsü Lazım :))
Birde Flash Yüklenmiyor gibi yorumlar okudum nette

Ayrıca Android Market Acaba İphone App Strore Gibi Kredi kartı filan istiyormu... Facebook Twitter gibi uygulamalar yüklemek istiyormda :)) Ayrıca Opera Mini Yüklenirmi Buna ??

Adobe Flash yani :)

meme4

meme4

Üye
bu telefonlardan olmasada t1000 modelini aldım özellikleri göz kamaştırıcı ama içi ve donanımı sıfır servisi sıfır bir firma alcaklara asla önermem bu telefona gelince siz biraz zor bulursunuz flash neden nerdesiniz bu telefonların ilk siteye eklendigi gün özellikleri söyleydi 2.2 Froyo Android (Flash Player 10.1 Destekli) ertesi gün baktıgımda 2.2 Froyo Android bu şekildeydi firma niye kaldırsın böyle bir özellik varsa yok desteklemiyor demekki androidte gelelim android telefonu tridentten alan adamda kafa yok ulan android 3.0 çıktı o bile eskidi bu telefonlar 2.2 de daha güncelleme dersek bu firmadan beklemeyin öyle bişe sattım kurtuldum yolu izliyorlar android telefon alcaklara önerim samsung ve htc dir ikiside süper firmalardır bu yolda ilerliyorlar ve her telefonları teknolojiyi zorluyor derecede 10 yıl önce telefondan internete gircez video izleyebilcez deselerdi gülerdim daha neler görcek bekleyip görelim :D [ İlerde Trident Firması Olmayacagına Eminim Evşinin Bi Geçmişini Araştırın Çanakla Başlamış Çanak Antenleride Telefonlar Gibi Adi İşte Tutunamıya Tutunamıya Telefon Üretimine Geçti Daha Dogrusu Çinde Üretilen Telefonlara Marka Basmaya Bu Firma Türk Malıyım Diye Geçinerek Türkiyeyide Karalıyor Hiç Kimse Bişe Yapmıyor Hıstlı Bir Avukat Bu Firmayı Davalık Etse Firmadan Yüksek Miktarda Tazminat Alır Bu Evşinde Akıllanır Biraz Ama Nerde Kimse Takmıyor Apple Samsungla Ugraşıyor Bide Tridentle Ugrassa Ne Güzel Olur Taklit Telefon Satmaz Bidaha]

tozlo

Üye
su trident w-t5 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşım banada yardımcın olurmusun yeni aldım pek bi bilgiye sahip değilim birinci sorum alt dokunmatik tuşların işiklandirmasi sizde yaniyomu ikincisi sistem güncellemesi yapamiyorum (2.2.1) ve flahs yüklemeyi beceremedim buda mail adresim [email protected] yardimci olursan duacin olurum:)

muspeh06

Üye
    Konu Sahibi
su trident w-t5 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşım banada yardımcın olurmusun yeni aldım pek bi bilgiye sahip değilim birinci sorum alt dokunmatik tuşların işiklandirmasi sizde yaniyomu ikincisi sistem güncellemesi yapamiyorum (2.2.1) ve flahs yüklemeyi beceremedim buda mail adresim [email protected] yardimci olursan duacin olurum:)

Kardes alt dokunmatik tuşlarının ışıkları yokmuş (servise sordum)..
adobe flashda yüklenmiyor.. sözde sitede bir güncelleme yayınlayacaklardı. ama bekliyoruz 3 ay oldu..
telefonun bataryaları bozuldu 1 tanesini attım 2. side bazen tutukluk yapıyor telefon acılmıyor. kafayı yicem NEREDEN DÜŞDÜK BU TELEFONA .. AMA TECRÜBE OLDU BUNDAN SONRA ANDROİD TEN ŞAŞMAM:)

tozlo

Üye
ilgin için tşk ederim arkadaşim peki su telin 3g si yokmu yaw ne die koymuşlar ön kamerayı deli olcam nerden bulaşdık ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt